Gulsen00 Merhaba anneler, bebeğine hangi marka devam sütü veriyorsunuz ? İçine eklenen palm yagi zararlı deniyor, zararliysa neden her mamada var genelde ? Biraz sohbet edelim,
Irmakmelegim Gulsen00 valla mamalar yeni dogan dan 3 yaşına kdr özel hazırlanıyor şahsen ben güveniyorum mamaya çünkü 3 ay lik bebek beslenmesi için ya anne sütü yada mamadir 21 aylık kzim hala günde 2 kes mam icer hiç de bu konuda sorunum yok ve premeture bir çocuk annesiyim
Prmaki Gulsen00 7 aylık benimki hip kullandım ilk hiç doymuyordu hiple , sonra aptamil kullandım , şimdi de bebelac deniyorum sevdi
Gulsen00 Irmakmelegim benim de bebegim 32 haftada doğdu. Devam sütü veriyorum. Bebelac gold içiyor. Herkes bisi söylediği için sanki kalitesiz biis veriyorum zannediyorum. İçeriği temiz dediklerinin de şikayetleri oluyor insanlarda. Bir de aşırı palalılar. Siz hangi marka veriyorsunuz ?
Irmakmelegim Gulsen00 sma comfort 3 kullanıyorum 8 aydan beri insanların söylediklerini dikkate almayın derim önemli olan bebislerin sağlığı mutluluğu beslenmesi 🙏🙏anneler gününüz kutlu olsun bu arada:) Benim kizim da 33 haftalık dogdu