Akca28 Sizinde bir memeniz diğerinden büyük mü? Acaba genel olarak hep aynı memeden emzirdigim için mi öyle ? Sonradan düzelir mi
burnumagelioduuujfklkl Akca28 benimde sağ göğsüm küçük 3 cocugumda sağımı beğenmedi 4. Zaten emmedi büyük kızım 8 yaşında düzelmedi benimki🥲
Esengul-Alperen Akca28 emdirme şeklimizle alakalı galiba, benim aynı gibiydi ama sorna dişleri çıkınca sol göğüs ucunu sürekli ısırıp yara etti, bende sağdan emzirmek zorunda kaldım, şimdi sağ göğsüm bariz şekilde büyük.
Zumra_Fatma Akca28 ayni sorun bende de var valla sanirim sag hogsumu daha cok emziriyorum diger gogsumu emince ucu yaniyo dayanamiyrojm
ZeyCeyLev Benim doğumdan önce de eşit değildi ama belli bile değildi doktora sordum çoğu kadında böyle dedi normal dedi ama doğumdan sonra bebeğim emmedi ama yine de biraz süt oldu göğsüm büyüdü ve şuan fark çok köyü görünüyor nasıl düzelteceğimi bilmiyorum
ZeyCeyLev Akca28 bende şuan ameliyat düşünmem ama fark baya açılırsa artık dengeyi bozarsa mecbur çünkü bir ara televizyonda gördüm bir kadının iki göğsü eşit değil biri çok büyük sanki yük taşıyormuşum gibi hissediyorum dedi vücut dengesi bozulmuştu inşallah bizimki o seviyeye gelmez
minniks Akca28 benim iki göğüsümüde emiyo ama sol küçük sağ daha büyük emzirmeden öncede biraz fark vardı zaten ama ilk çocuğum emzirme bittikten sonra düzelirmi bilmiyorum