Lfdmrc Merhaba. Benim kızım şuan 1 aylık yüzünde sivilceler oluştu kafasının içinde falan da var neden oluyor blmyorum doktor kontrolünde doktor gördü ama bişey demedi tabi arttı doktordan geldikten sonra kafasında kulaklarında yüzünde var hep isilik tarzı sivilceler ama isilik değil çünkü kat kat giydirmem üzerini çok örtmem şapka bile giydirmiyorum evin derecesi taş çatlasın 24 üzülüyorum böyle görünce keşke resim yüklense de göstersem sizin bebeklerinizde de oldu mu neden olur bilgisi olan var mı
yellowmom8 Lfdmrc bizdede vardı canım hatta bi ara aşırı kötü olup kırmızı kırmızı çıktı sonra alerjiye benzer şekilde çıktı yeni doğanlarda normal dedi doktor tabi ben şampuanı değiştirince çok farketti suan 6 aylığız bembeyaz çok güzel bi yüzü var geçiyor yani
Hbhb Lfdmrc bizdede aynı durum var canım isilik diyorlar kendiliğinden geçer dediler ama ara ara azalıyor ara ara çoğalıyor sık sık yıkayın dediler banada
Lunaaaaa Lfdmrc çok geçmiş olsun bebeklerde oluyor genelde süt yağlı ise olur derler, bir de yediğiniz birşey de alerji yapmış olabilir süt ürünleri veya yumurta, ılık suyla pamukla arada hafifçe silin ama bi kaç güne söner zaten
Lfdmrc Hbhb bizede çok sıcak tutmayın dediler tutmuyoruz zaten o zaman çok öpüyorsunuz dedi doktor bende dedim benden başka kimse görmüyor ki öyle çok öpen yok biri öpünce de siliyorum hemen zaten dedim seslenmedi ama böyle artınca bir sıkıntısı var gibi hissediyorum üzülüyorum. Gözleri falan şişti korktum bende şuan indi ama korkuyor insan ister istemez.
Lfdmrc Birkullanici hayır sadece yüzünde ve kafasında var ev 23 derece tek kat battaniye örtyorız sadece şapka da giydrmyorum neden oldu anlamadım
Lunaaaaa Lfdmrc benim bebeğiminde olmuştu bu şekilde tüm yüzü boynu, ama saçını bilmiyorum benimkinde konak olmuştu kabuklu
Merhaba05 Lfdmrc bizede olmuştu doktor isilik demişti. Dr kontrolüne falan götürürken korkumdan çok kalın giydiriyodum ilk başlarda. 10 güne kalmadan kendiliğinden geçti. Ben her gün yıkıyodum her banyoda nohut kadar şampuan kullanıyodum iyi gelmişti.
Keremikobayky Lfdmrc bunlar neonatal akneler canım yakında geçer çoğu bebekte olur anne sütü ile besleniyorsa kendine kullandığın takviyeler ve beslenme şeklini bi takiple bakalım.. bir de coresarin barrier losyon kullanabilirsin ben yüzünde kafasında gıdısında ne zaman kızarma pütür sivilce oluşsa doktorun önerisiyle kullanıyorum