Asyams Kizlar 9 aylik bebegimiz var esimle vs yemee gitsek disarda vs yanimizda bebek arabasinda bizi izlerken boyle bir kötü oluyorum. Karni tok bu arada. Yemeklerimize cok fena bakiyor sanki ya da ben oyle zannediyorum . Eline agzina verilebilecek bir seyse veriyorum zaten fakat dişi de yok oyle herseyi isirip yiyemez. Diyelim hamburger yiyoruz o kizarmis yagli patatesi de vermek istemiyorum zararli sonucta. Bizi izleyince sizce cani cekiyor mudur bebeklerin bilmedigi tatlari.
Minigim38 Asyams 6 ay 20 günlük bebeğim biz yemek yerken ağız şapırdatıyor pizza, pide hamburger falan yersek ekmeğinden küçücük veriyorum yoksa çok ağlıyor dayanamıyoruz ağzımda yumuşatıyorum kıyamıyorum 🥺
Birdunyabircennetannesi Asyams Oğlum 23 aylık tadını bilmediği şeyleri istemiyor vermediğimiz şeyleri ama tadımı bildiği şeyleri istiyor Yani tadını bilmediği şeyleri canı çekmez sanmıyorum
Anneoldum35 Aynısını hep dusunuyorum bende,bebegım 5 aylık baslarda anlamıyordu ama bız yemek yerken son zamanlard yutkundugunu gordum gecen gün çok uzuldum ,yemegımı o uyuyorken yemeye calısıyorum artık
Sgjldah Eşimde sürekli bana aynı şeyi söylüyor canı çekiyor çocuğun bak bakıyor diye 6 ay 1 günlüğüz tadimlara başladık bugün 🤗