SHazel Kızlar bazen memeden süt geliyor mu kontrol etmek için meme ucumu sıktığımda süt fışkırarak çıkıyor? Sütün fazla olduğu anlamına mı geliyor ? 25 günlük bebeğim, kilo alımı yavaş. Ekstra mama kullanıyoruz. Sütüm yetmiyor mu anlayamıyorum.
nurefsanakbulut SHazel benim de öyle bebeğimi doyurmuyor ama sıkunca taaa nereye gidiyor süt mecbur bende mama kullanıyorum . memede çok tutuyorum ama yerine koyunca uyanıyor ağzını açıyor mecbur mama veriyoruz
Ysmndmrl SHazel emzirirken diğer göğsünüzden sağım yapın anlarsınız benim ilk gün nerdeyse yoktu 2. Gün evde mochie ile denedim çöm azdı 1 hafta 10 gün sonra baktığımda gayet oran iyiydi zaten 5. Gün kontrolünde doğum kilosunun çok az üstündeydi o zaman anladım ki yeterli. Yeterli olmasa bez sayısı az olur ondanda anlarsınız
Htc4504 SHazel canım benim bazı annelerin sütü yağsız oluyor sulu gibi düşün ondan bebekler kilo almayabiliyor yani fazla olması yada doyması değil bazen yaramıyor anne sütü ha tabiki sağlıklı ama bazı bebeklere yaramiyor
Sgjldah Benimde kızım bazen bırakınca fışkırıyor idi ama sütüm yetmiyor mama kullanıyoruz kilo alımı yavaş hatta ilk zaman veriyordu ,yetersizmis belki sizin öyle değildir ama çok olduğunda olmuyor o durum sadece 🙁
Busel 1 memede en az 20 dk kalması lazım ona kilo aldıran yağlı süt ilk zamanda gelmiyor sonradan geliyor canım