incir-receli kardeşim bebeği için araba alıcak fiyatının önemi yok 20 bine kadar olabilir tek aradığımız özellik baston yada kabin boy olması ama puset takılabilir olması bir de oto koltuğu önerisi istiyorum, 360 derece dönenlerden
Laydaren incir-receli mamas papasın kabin boyu var. Puset de takılıyor. Ama fiyatı 16 bin tl diye hatırlıyorum. Oto koltuğu Kraft kullanıyorum 360 derece dönüyor ama biraz alçak geldi bana pek memnun değilim. Pozitif öneri değil alınmaması gereken öneri olarak görebilirsiniz :)
Biris incir-receli chicco4ever bence en iyi kabin boy olabilir o zaman bütçem yetmemişti diye almamıştım ama dönebiliyor olması yani çift yönlü olması çok hoşuma gitmişti kesinlikle bakın derim .
Mervetl Oto koltuğu be safe hayat kurtarıcı alt bazası en yüksek marka çocuk sıkılmıyor arabada şiddetle tavsiye ederim
incir-receli sadekahve_bitter evet ama kısa dönem kullanılabildiği için tercih etmiyoruz uzun süre kullanabileceği birşey istiyoruz çok teşekkürler yinede 🥰
sadekahve_bitter incir-receli 18 aylık olacak bebeğim hala kullanıyorum 🙈 gönlünüze göre bulursunuz inşallah