Nlm Merhaba kızlar aranızda psikiyatrik ilaç kullanan var mı etkisini ne zaman gösterir acaba 15 gün oldu pek etki etmedi emziriyorum ama zor durumda oldugum için ilaç aldım aranizda emzirirken ilaç kullanan var mı hem emzirip hemde ilacı nasıl kullanıyorsunuz lütfen bilgisi olan yazabilir mi
Woman35 Nlm ben kullandım ama doktor emzirirken kullanmamı önermedi hem çocuk doktor hem psikiyatri söyledi bunu emzirmeyi bıraktım öyle kullandım bana da 2 haftaya etki etmeye başlicağını söyledi ama hamile olduğum için düşük doz verdi ve etki etmedi başka hastaneye yönlendirdi doktorlar toplanıp ona göre karar vermesi lazımmış yani emzirdiğiniz için düşük doz verdiyse ondan etki etmemiş olabilir 1 ay kullanmaya devam edin sonra tekrar gidersiniz doktora
Ikicocukbiranne Nlm Ablam da emzirirken sıkıntı yaşadı doktoru sari kantoron bile önermem emzirirken demişti, süte illaki geçiyor canım ama sen kendini iyi hissetmiyorsan emzirmeyi kesebilirsin de anne iyi olmadan bebek iyi olamaz beslenmesini tek yolu emmek değil
Nlm Ben emziriyorum şuan doktor bırakma 2 saat hiç.emzirme sonra ilk sütü sağ emzir dedi o şekilde uyguladım olabilir 50 mg yazmis etki etse çok iyi olacak sizin kullangnz kaç mg ne kadar sürede etki etti
Woman35 Nlm 50 mg benimki de ama etki etmedi doktorda zaten başka hastaneye yönlendirdi devam etmeme gerek yokmuş ilaca
Nlm Kızım çok düşkün emmeye kıyamıyorum esiminde haberi yok ilaçtan karşı biraz o sebebten bıraksam hemen tepki verir