tosbiksmoms Kızlar 43 günlük kızım var ve dilbağı var sanırım salı günü doktora götürcem başına gelen varmi süreç nasıl işledi aceba?
benimbebegim tosbiksmoms Bizde dilbağı olması gereken yerin bir tık önündeydi 6 Ay 24 Günlük emmesinde hiç sıkıntı olmazdı şimdiye kadar cerrahi işlemi gerek görmedi doktor
Aleynalmira tosbiksmoms benim kizimdada 2 yaşında öğrendim ama kilosu vs. İyi olduğu için doktor gerek yok dedi peltek konuşması olursa keseriz dedi
Emine_elis tosbiksmoms ya bize de hemşire demişti dilbağı die ama çocuk doktoru önemli değil demişti yarn kontrole götrcm ilerleme oluyr mu nasl
biricigiminannesi26 Aysegul93 Aysegul93 neden iki kere kestiler canım , ben bir defa kestirdim tekrar mi ediyor
tosbiksmoms benimbebegim biz emmede problem yaşıyoruz kızım göğsümü tam tutamıyor ve çok ses cikararak emiyor ben zaten önce ordan şüphelendim.
biricigiminannesi26 tosbiksmoms biz başka birşey için gittik doktorumuz fark etti kesmeniz lazım dedi kesti biraz ağladı geçti sonra
DMHD tosbiksmoms Benim kızımda 5,5 aylık doğum sonrası ilk kontorolde doktor var ama şimdilik oparasyonluk birşey yok ilerleyen zamanlarda bakılır dedi başlarde emmede sıkıntı yaşadık plastik gövüs ucu ile emzirdim 2 ay sonra normal emmeye başladı