Saliss Yenidoğan bebeğim için ana kucağı almak istiyorum hangi marka daha güzel kullananlar bilgi verebilir mi güvenlikli mi
Hari Saliss benim bebegim 50 gunluk cok durmuyor ondan yemek yaparken mutfaga getryrm yemek yapana kadar duruyr sonra agliyr beni istyr surekli biraz buyuyunce biraz sever herhalde
Civciv31032023 Saliss ben kanz kullanıyorum titreşimli müzikli olandan memnunum gaz sancılarına da iyi geliyor bir buçuk aylığız
Kubra57 Saliss biz joie serina 2 in 1 aldık. 2 pozisyonda kullanılıyor. Gece lambası da var. Titreşimli gaz sancıları için baya iyi. Kendi kendine sallanma kademeleri var. Emniyet kemeri mevcut Tavsiye ederim
Hari Eleleninkini kullaniyorum bende yeni aldm gayet guzel kurulumu kolay emniyet kemeri mevcut muzikli falan
Saliss Hari Hari bende sevmemesinden korkuyorum sürekli kucaktayız pek iş yapamıyorum durum böyle olunca biz daha 25 günlüğüz bide elektriksiz olanlar var onlarda nasıl olur acaba
Saliss Kubra57 biraz daha portatif fazla yer kaplamayan bi model düşünüyorum joiede dreamer var ona bakmıştm bide