Gamzeeeeee16 BZM Sağım pompan varsa eğer emzirdikten sonra bol göğsünü sağ mesela sol 10 dk emdiyse bebek 10 dk pompayla sağ sütünün arttığını göreceksin ama 1 2 kere sağıp bırakma gece bile olsa bebeğin emzirdiğinde muhakkak temadan sağ
Gamzeeeeee16 BZM hayır bebek ne kadar emdi diyelim ki 10 dk emmiş olduğu memeyi emmesi bitikten sonra 10 dk daha sağıyprsun süt gelse de gelmesene 1 kaç gün içinde göreceksin arttığını
kizcegunes BZM rezene ve kuru dut bana da iyi geliyor. Bestlak damla da kullanıyorum aklıma geldikçe. Power pump diye bir yöntem var onu araştırıp deneyin bence. Umarım artar sütünüz:)
BZM sleepymom dereotu, yoğurt, mısır ve salatalığı karıştırıp yiyorum müthiş oluyo tadı ama faydası oluyomu bilmiyorum😂
sleepymom BZM ben sadece dereotu yiyordum ramazanda bile çok şükür oruçlarımı rahat rahat tuttum o zaman 5 aylıktı
Zarife94 BozMoms marketlerde satılan maltana diye aromalı içecekler var onlar yada e bebek de promalt içecekler var onlar benim sutumun yetersiz olduğunu hissettiğimde içiyorum 1 şişe 2 saate süt doluyor
BozMoms Zarife94 maltana bebeğe gaz yaparmı peki ben hamilelikde falan içiyordumds çokda severim işe yarıyorsa hemen aldırayım
Zarife94 Ballrengiii solgar brewer’s yeast wiht vitamin b12 yaz trendyola falan çıkıyor orda eczanelerde de var fakat pahali 330 tl di eczanede internette daha uygun günde 6 tablet sabah öğlen akşam 2 ser adet