Tarihsever_2021 Yeni bir g maille üye ol ilk alışverişe 290 tl ye 120 tl indirim uygulanıyor hemde istenilen her üründe
Semaaa39 Tarihsever_2021 herhangi bi kod vs var mı. Sepette direk mi düşüyor. Bende yeni üyelik açtım ama olmadı
Tarihsever_2021 Numaran aynı olsada fark etmiyor yeter ki yeni bi gmaille üye ol ben böyle pek çok üyelik açtım ve alışveriş yaptım böyle yapan bayağı kişi var canım çok al az ötede dahil her şeyde geçerli
Tarihsever_2021 Semaaa39 sepet 290 tl ye ulaşınca ilk alışverişe özel 120 tl otomatik olarak düşüyor kargo bedava oluyor ama telefondan yapıyorum ben bunu LCW uygulamasını indirip
Tarihsever_2021 Gamze225 çok nadiren bazı kişilerde olmuyor ama neden bilmiyorum eşinizin yada başka birinin telefonundan deneyebilirsiniz
Tarihsever_2021 Telefondan uygulamadan yeni Gmail hesabı açıyorum daha sonra o hesapla telefon uygulamasından lc waikiki ye üye oluyorum 290 tl olması lazım alışveriş tutarının en az 290 a ulaşınca miktar otomatik olarak 120 tl indirim oluyor ve kargo bedava