Hilalyusra 10 aylık kuzum 2gecedir ağlayarak uyanıyor ama hıçkıra hıçkıra sakınleştirmek o kadar zor ki bir yeri açıyor sanki :( ön üst dişleri patlamak üzere acaba o mu diyorum ama gündüzleri keyfi iyi başına gelen var mı
Derya2867 Hilalyusra 15 aylık kızımda da aynı durum var son 3 gündür içli içli ağlıyor uykusunda ama gündüzler keyfi yerinde arka azı dişlerinin olduğu yer şişmiş biri paylamış diğeri daha patlamamış
TtazeAnne Hilalyusra dişten büyük ihtimalle çünkü aynı durumu bizde yaşıyoruz dişi patladımi ağlaması duruyor bi diş jeli vardı ismini hatırlayamadım gece yatmadan önce onu diş etlerine sürün ben oğlum öyle yapıyordum rahatlatıyor
TtazeAnne Hilalyusra büyük ihtimalle oğlumdan biliyorum ya gündüz iyi gece saat başı ağlayarak uyanıyor bide gece su veriyormusun uyandığında benim oğlum mesela bazen uyanıyor meme veriyorum emmiyor su verdiğim zaman içiyor uyuyor
Hilalyusra TtazeAnne ilk su veriyorum zaten hiç içmiyor sakinleşince yine veriyorum yine istemiyor tekrar sallayarak uyutuyorum