sevgdefne141 Merhaba bugün 1 aylık kızıma işitme testi yaptırdık kuzum testten geçti ama 10 gün küvezde kalan bebeklere referans merkezinde test yapılması gerekiyormuş var mı böyle bisey yaşayan yaşadığım ilde böyle bir yer yok yaptırmasak bir sorun olur mu
Almilabebek_1408 sevgdefne141 evet benim kizimda erken dogdugu icin kaldi bakanlkk kabul etmiyor dediler bulundugum sehirde yok ama baska bi sehrin universite hastanesinden randevu aldik 4 aylik olunca gidicez
Portakal sevgdefne141 ihmal etmeyin bence götürün. Bebeğim küvezden çıkınca bize bir kağıt verdiler hangi testleri nerden yapacağımıza dair üniversite veya bölge hastanemiz var orası yazıyordu sizde hastane ismi yazmamışlar mı
sevgdefne141 Portakal biz kendi hastanemizde yaptırdık ikisinden de geçti ama tekrar istemesini anlayamadım 1 ay kalan bebeklerde bile tekrar istenmiyormuş
Portakal sevgdefne141 aa onu bilmiyorumki🙁 bizimde küvezdeyken kalmış su kaçtığı için dendi çıkınca götürün demişti
nazan34 benim bebeğimde 11 gün kaldı ama hiç böyle birşeyden haberim yok. hastane konuyla ilgili birşey söylemedi. 8 aylık oldu oğlum.
sevgdefne141 nazan34 internetten araştırdım geçemeyenleri kulak burun boğaz dr daha ileri test gerektirenleri referans merkezine gönderiyorlarmış biz 2 kulak için de testten geçtik ve testi yapan kişi bilgili biri bile değil bizi direk referans merkezine gönderdi özel hastane de yaptırdık geç kaldığım için aceleyle yaptırmak zorunda kaldık her zaman bu haStaneye gittiğimde pişman oluyorum yine pişman oldum
Pretttmom sevgdefne141 10 gün kaldık gayet iyi maşallah testi geçmesi yeterli tepki veriyorsa onu siz anlayacaksınız geçmiş olsun
sevgdefne141 Pretttmom evet yere bisey düştüğünde yanında yüksek sesli birsey olduğunda tepki veriyor biz onunla konuşurken bizi de izliyor
ikibebek Bera testiydi galıba öyle bır adı vardı bizede cocuk doktoru gidin dedi fakültede yaptırdık cok şükür bısey çıkmadı
ikibebek sevgdefne141 ama dediği doğru benim oğlumda yoğun bakımda kaldı sarılık icin ışık tedavisi aldı doktor böyle olan çocuklarda yapılması gerek dedi hatta işitme testi basarı gecmıstı ona rağmen gidin yaptırın dedi çokta ilgili bir doktordu oğlumun hayatını kurtardı diyebılırım