cahillemuhabbetegeldim -_-hUysUzvetatlikadin bugun internet yavaslayacak diyorlardi ne kadar dogru bilemedim
Summerwine95 -_-hUysUzvetatlikadin bende de yenilesem bile dünün gonderileri düşüyor.Sanirim yavaslatilmis
-_-hUysUzvetatlikadin cahillemuhabbetegeldim evet bende yavaştık var her zamanki gibi ama her sitede değil sanırım genel değil anlayamadım tam
-_-hUysUzvetatlikadin Summerwine95 belki de belirli kullanıcıların sorunu var yukarda bende sorun yok diyenler var Allah Allah
NariNariKiminYari -_-hUysUzvetatlikadin seçim günü olduğu içindir vpn indirin telefonunuza internet kesilebilir
-_-hUysUzvetatlikadin NariNariKiminYari onu çok denedim ama benim telefonda sıkıntı oluyor sinir oluyorum 😤 altı üstü bi girip bakıp çıkacağım sanki örgüt kuruyorum ya
-_-hUysUzvetatlikadin edabolukbasi aynen artık bende şaşırmıyorum ama dedim acaba benim profile mi birşey oldu
Mylovelovemom Eksiye de ikinci kez yasak getirdiler. Yine getirirler yasak masak. Seviyolar boyle seyleri
-_-hUysUzvetatlikadin Doga_sever Twitter a sürekli kısıtlama gelmesi zaten post bununla ilgili farkındaysanız
Doga_sever -_-hUysUzvetatlikadin suan secim sureci, normal ama erisimin yavaslatilmasi. Guvenlik acisindan. Sasirilacak mesele degil zaten :)