Seda23Yusuf 2yas da da cinnet geçiyordum ama 3yas daha bı başka sanki her gece kendime kızıyorum keşke kizmasaydim bağırmasaydim çocuk daha vs diye ama.her sabah daha farklı maceraya başlıyoruz yaa erkek çocuk cidden zormuş
bayankitapkurdu Seda23Yusuf 3 yaşında bir oğlum 3 aylık da bir kızım var. Kızım neler çekiyor yavrum. Elleme dokunma demekten yorulduk. Yapma dur demekten usandık. Benim oğlum böyle değildi çok değişti. Umarım geçicidir. Herşeye ağlıyor ama aklınıza gelebilecek her şeye. Çok yoruldum artık.
Feraye_ Seda23Yusuf 3.5 yaş bı çocuk herseyemi aglar herşey burnumuzdan geliyoo bu ara mankenlerden korkmaya başladı magzalara giremiyorum anlatiyom nasıl dillwr döküyorum yok ya çok değişik olmaya başladı oğlum😞
Yagizalpp ikibebelikanne yaa ben biri kiz olsa belki daha iyi olur diyordum demek ki kizda olsa degışmiyor 😂😂
ikibebelikanne Yagizalpp Benim asıl fena olan kız valla, oğlum daha uysal bazı yerlerde ama kızım hep aglak hemen ağlar, bide artık kardeşine zarar veriyor hiç anlaşamıyorlar 😂
Benisahtesevme2 Üç yaşına az kaldı acayıp enerjısı var ve atıyor vuruyor bı anlık oluyor az önce tabancası ıle yüzüme vurdu yüzüm mosmor 🥹 sakin kalıyorum bilerek yapmıyor diyorum doğrusunu anlatıyorum çok zor 😳