yagmurpelit Çocuğuna alerjik astım tehsisi konan varmı acaba nsil bir yol izlediniz ilac tedavisi oldumu birde şikayetleriniz nelerdi bilgisi olan başına gelen varsa yazabilir mi
asena0609 yagmurpelit Kardeşimde ve yiğenimde var çiğneme tableti kullanıyor ikisinde belli zamanlarda ilk başlarda hava alıyolardı ama lütfen ventolin verilmesini kabul etmeyin bronşları genişletip enfeksiyona çeviriyo ve hastalığın seyrini uzatıyo annem çok araştırdı başta bilinçsiz olduğu için verdi artık vermiyo soğuk hava nemlendirici alın eve ventolin kullanmak yerine
prensesannesiiiiiiiii bende burada bekliyim sizin belirtileriniz neler? bizimki her gripte tıkanıyor nefes alısı verisi değişiyor doktor alerjik astımdan şüpheleniyor. Peluş oyuncak toz sigra dumanı vs herşeyden koru dedi
Momysbird2020 asena0609 merhaba kardeşiniz de alerjik astım ne zaman başladı kaç senedir devam ediyor çiğneme tableti işe yarıyor mu sadece ?benim kızımda var çok zor bir hastalık malesef çekiyoruz ilaçlara rağmen bende ventolinşn pek iyi geldiğini düşünmüyorum daha çok hasta yapıyor gibi 😥
asena0609 yagmurpelit Yani nemlendiricilerin çok çeşidi var hava soğuk buhar verenlerden ürünün kutusunda yazar