Emine1234 İkiz kız bebeklerim var haliyle sütüm yetmedi 7 aya kadar emzirdim bu arada mama ile destekledim 14 aylık oldular hala mama içiyorlar hala bu durumda olan varmi nasıl biraktirdiniz yerine ne verdiniz luften yardım edin annelerim
Irmakmelegim Emine1234 valla 21 aylık kızım hala mama icer günde 2 kez bıraktırma peşine düşmedim 24 aylıktan snra düşünüyorum çünkü şuan anne sütü almadığı için gerekli sizin bebeklerinin çok dha kucuk şuan erken bırakmanız için içmeleri de ne sakınca varki yerien kefir anca verebilirsiniz o da icerlerse ama inek sütü hiç vermeyin yararı yok zararı cok
baykuskiz_ Emine1234 ben ikizlerime 23. Aya kadar verdim. Hala iciyorlar diye sikayetvari konusmussunuz ama normali o aslinda
baykuskiz_ Emine1234 23. Ayda biraktirdim. Evet zorluyordu ama belli bir zamandan sonra mamayi azalttik zaten gunde 3 kereydi 2ye dustu sonra bir sure gunde 1 kere bazen 2 kere veriyordum. O zamanlar mama yine uzun sure gitmeye baslamisti. Uzun derken 1 hafta 10 gun falan. 22.5 aylik 23 aylık gibi bitirdik tamamen