Sara1904 Kullanmadığım pırlanta yüzüklerimi satmak istiyorum daha önce satan oldu mu degerının çok Altında mı olur ve aldığım yere mı satmak durumundayım
sedamhc Sara1904 bilen olur mu acaba diye sormak istedim, eşimin hediyesi swarovski tek taş yüzügüm var satmak istesem nasıl satarım acaba normal tek taş degerinde mi oluyor bilgisi olan var mi kızlar?
Selimikomom Sara1904 pırlanta sadece takmak için yatırım diye almak mantıksız değerinin çok çok altında satışı oluyor maalesef
NariNariKiminYari Sara1904 blue diamond kolyem vardı 13 bin lira fiyatı şuan 6.500 den alıyorlar yarı yarıya öyle olduktan sonra satmam dedim kaldı öyle sertifikası vs varsa 2. El sitelerinden satabilirsiniz
Sara1904 sedamhc no NariNariKiminYari benimde blue dıamond beştaş ve baget bozup ya parasını almak ya yarım tur yapmak istedim sertifika falan duruyor 2. Elden de parmak ölçüsü uyan vs kolay bulunur mu acaba
BuzluKahve sedamhc Swarovski derken bildiğimiz Swarovski mağazasından alınma mı? Yoksa altın ama pırlanta olmayan tek taş mı?
LinaTuba sedamhc swaroski gerçek taş değil ki zaten tek taşlar da genelde ondan kullanıyorlar benim gelinlik işlemem de swaroski taştı normal taştan tek Farkı parlaması ama uzun süre suya girince oda solar
Sara1904 Selimikomom kesinlikle keşke eşimi biri uyarsaymıs zamanında , peki altın ama taşlı bileklik kolay satılır mı acaba
sedamhc Findikzadem normal tek taş yüzüge göre cok daha pahalı bir fiyata almişti eger öyleyse dursun satmayayım 🤭
Findikzadem sedamhc alırken çok pahalı satarken maalesef çok büyük zarar ediyorsunuz ikinci el olarak elden satmak daha mantıklı
NariNariKiminYari Sara1904 bi şansını dene bence çünkü yarı fiyattan alıyor baya da fark var süresi var mı bilmiyorum ama bana erkek arkadaşım yüzük almıştı ben mağazasına götürüp kendi ölçüme göre yaptırtmıştım ücretsiz bir şekilde alan kişi de bu şekilde yapabilir
jd16 Sara1904 alan kişi tekrar satmak istediğinde satamaz sertifika sizin üzerinize kayıtlı olduğu için, bunu bilerek alsın sizden.
Nursena0606 Sara1904 her şey kolay satılır. Ama taşlı olan hiçbir şey değerinde satılmaz. Zarar edersiniz.
Findikzadem Sara1904 taşlı ürünlerde alırken taşlrla birlikte tartılp hesaplanıyor satarken taşlar gramdan düşüp alıyorlar o yüzden taşlı ürünlerden uzak durmk lazm
BuzluKahve Sara1904 Çok zarar edersiniz. Ama sertifikası varsa ikinci el uygulamalarından satabilirsiniz daha yükseğe.