Elifada- Merhaba kizlar bugün bir hafta oldu doğum yapalı sütüm hemen doğumdan sonra geldi ama 30 birinde 30 birinde var 50 60 ml civarı sütüm var sagip baktım normal mi az mı geliyor anlamıyorum sarılık oldu atlattı şükür ama bazen az geliyo gibi hala emmek istiyo yeterli mi sizce neler arttırıyo sütü
Kuzeyyildizz Elifada- ayrıca devamlı emmek istemesi aç olduğu anlamına gelmez bebeğinin tek rahatlama aracı emme refleksi. Senin teninde olmak da ayrıca onun için eşsiz birşey. Anne sütünde de mutluluk hormonu olduğunu, bu koca dünyayla baş etmek için tek çaresi sığınağı meme🤣
Merveeeee17 Elifada- emmek istemesi çok güzel mutlu ol bu konuda beslenmene dikkat et suyunu bol ic her odaya bi surahi ve bardak koy emzirdikten sonra ic bol bol emzir kendine sütüne güven emin ol dahada artacak sütün emzirdikce bende geçen yıl benzerini yaşadım çok stres yaptm ama stres benim sonuca varmami sağlamadı pes etmeyip emzirdim süt sağdm bebeğim uyurken sütüm o kadar bollasti ki ayda sık emzirmeme rağmen ayda bir kesin mastit oluyodum şunu yiyim bunu yapayım diye çok kafana takma herşeyi olması gerektiği gibi yap emin ol sonuc çok olacak şifa olsun sütün bebisine♥️
Betelgeuse_ Elifada- sutunun miktari gayet normal 😊 doyuyordur merak etme. Yenidogan ebekler fazla anlamiyor bazen fazla emip kusuyolar bile. Sutunu arttirmak icin su, kirmizi et, yulaf, dereotu yiyebilirsin bira mayasi da arttiriyor
Kuzeyyildizz Bol bol emzir gayet normal zamanla olgun süte geçiş olacak saat belirtmeksizin devamlı emzir arada emzirme sonrası sağım yap bol su tüket zaten bebeğinin mide kapasitesi anca büyüyor korkma stres yapma her annenin bebeğine yetecek sütü vardır. Bedenine kendine bebeğine güven 💛