Kubranuremre Merhaba bebeğimin burnunu temizledikten sonra hırıltı oluyor. Temizlemeden önce her hangi bir hırıltısı yokken temizleyince hırıltısı olmaya başlııor. Var mı yaşayan sebebi nedir
ZGD Kubranuremre aynisini ben de yaşıyorum surekli aynı şey oluyor. Artık düzgün temizleyemedigimi düşünmeye başladım. Doktor da normal diyor geçecek diyor. Ben de geçsin diye bekliyorum 😅
Kuzeyyildizz Kubranuremre Normalmiş o kıkırdağının gelişiminden kaynaklıymış ses siz açıyorsunuz yani merak etmeyin bi süre sonra geçiyo kasmayın
Ahhannelik Kubranuremre Benimde aynıydı bı kaç gündür eşim temizledi çocukta hırıltı falan kalmadı sanırım ben iyi aspire edemiyormuşum🤭
Kubranuremre ZGD ay bende aynıyım ya temizlensin diye yaparken hırıltı oluyor anlamadım valla ne kadarlık bebeğiniz😂
Synhurst Ben de yaşıyorum ya ama burnu tıkalı diye açmak için yapıyorum hırıltı oluyor bu sefer geri kaçıyor sanırım
Kubranuremre Synhurst bizimde aynı canım anlayamadım kontrole gittiğimizde sorucam da kafama takılıyor
Kubranuremre Momychallange yaa bi şüphelendim ama inşallah değildir nasıl anlayabilirim başka ne olabilir belirti olarak
Kuzeyyildizz Kubranuremre Yine de sor gittiğinde ama önemli bişey değildir nefes alıyor mu düzenli ona bak parmağınla kontrol et
Nazendehanim Kubranuremre burnu ıslak kalıyor ondan hırıltı olabiliyor aspiratörle temizleyin ve gözlemleyin hırıltı ne kadar devam ediyor burun kuruyunca geçiyor olması lazım
Haffuse Kubranuremre ay canim o cok normal, o su kaliyor genizde ve hirilti saniyorsun, bi sure sonra kuruyunca geciyor…