Ozlems123 20 günlük bebeğim var hırıltısı nefes alıyor 2 gün hastanede yattık sabah çıktık doktor buhar kullanmam lazım dedi ama reçeteye yazmamış makinenin içine hangi ilacı koymam lazım bilgisi olan varmı
Ysgl26 Ozlems123 ventolin ve serum fizyolijik koyuluyor canım genelde ksç aylık bebeğin. Nu arada oda buhar makinesi olmaz. Nebülizatör almanız gerekiyo
Loveismom Ozlems123 doktorunu bir arayıp sor detaylı o şekilde ilerle canım cold mix verme sakın buharla öyle bir hataya düşme tıkanır Ventosal cortair tarzı ilaçlar buhar ilaçları doktoruna sormadan ilerleme
Ozlems123 yigitinnnannesii küçük ilçede oturuyorum burdaki eczacılar içine ne kadar konulacağını falan bilmiyor siz biliyormusunuz
yigitinnnannesii Ben kendim nioli yağı kullandım 3 damla damlatıyordum teyzem cold mix damlatıyordu nioliyi hemen edinmeye bilirsiniz diye cold mix dedim teyzeme ben bi sorayım sizin için
Yasemenyuce Biz Ventosal ve serum fizyolojik karıştırıp kullanıyoruz. Oğlumda da hırıltı öksürük balgam hepsi var ama size de aynısını mı verdi bilemiyorum
Ysgl26 yigitinnnannesii onu da önermiyor doktorlar. Oda buharına serum fizyolojik koyun sadece diyorlar
[silindi] Ozlems123 biz yalnızca serum koyuyoruz. Doktorumuz öyle önerdi. İlaç vermediyse sadece serum koyabilirsin ama dolapta durmalı serum soğuk olmalı. 3 ml soğuk serum yeterli oluyor
yigitinnnannesii Ayy yanlış bilgi vermek istemem ben inşallah görürsünüz diğer annelerin yazdıklarını kendimi kötü hissederim
Melis1706 Ozlems123 biz makoneyi aldik ama eczaneden esime damla almasi icin gondermistim oradaki eczanedekiler onermediler almayin dediler
EbruBayrak Doktorunuz yazmıstır yani yazması lazım hava makinesine koymanız gerekeni. Hangi doktor ise arayıp sorun. Biz ventasol - cortair = rantakol - cortair kullandık. Suan da kullanıyoruz en ufak bi tıkanmada. Serum ile seyreltip veriyoruz.
Gny18 Ozlems123 sağlık ocağından cortair ve ventolin yazdırın. Yazdırmazsanız çok pahalıya gelir çünkü. Kullanma talimatı ilaçların üstünde yazacaktır yazmazsa bana burdan yazın anlatırım size. Önce cortair sonra ventolin vereceksiniz buharla geçecek inşallah.