ayseealyaa doktora gıttık ama bır haftadır boyle daha kırmızıydı doktor damla verdı alerji gibi gprunuypr dedı ılerlerse getırın dedı ama hm kasınıyor hemde kabuk baglamıs gıbı sadecedamla verdı bılen varsa nedir bu yada ne yapabılırım kasınıyor sureklı yırtıyor heryerını kuşagındada sıvılce gıbı cıkmıs sureklı kasıyop duruyor daha cok yırtıyor nasıl gecıcek bu ? yardımcı olurmusunuz ?
simsimum ayseealyaa o yara gibi olanlardan benim oğlumda da var lanet şeyler egzamaymis çok kasintisi oluyor egzama olabilir
Brokolilim ayseealyaa Kımazık su çiçeği bir hafta sürmez kuruyup döküntü haline geçer sizinki alerjiden kaynaklı egzamaya benziyor
Mylifemm ayseealyaa merhaba öncelikle büyük gecmis olsun bebeginin butun problemi alerjiye bagli egzama ayni problem bendede var ve suan bebegimdede basladi ufaktan acilen doktora gitmenizi oneriyorum durumun varsa arastir saglam bi ozel doktora git derim ama en acilinden yoksa bi tik daha ilerlerse ki onune gecemezsin buda koca bi faciaya dönüşebilir yedigi ictigi giydigi kullandigi sampuan kiyafer deterjan hepsine dikkat etmelisin masaj yagi kullan vucudunu nemli tutmak icin terlememesi gerek aklina takilan bise olursa sorabilirsin annesi tekrar gecmis olsun🥰
ayseealyaa Herkes bıısı dıyop duruyor su cıcegı ıste kızamık oste sole bole ınsanın moralını bozup duruyorlar kafasındada ıkı tane cıkmıs sıvılce gıbı kasınıp duruyor
ayseealyaa simsimum egzama. neden oluyorkı ne yaptınız acaba ne zaman gececk gecelerı uyuyamıyor dıgru durust sureklı kasınıyor yavrum krem bıle vermedıler 🥹🙄
ayseealyaa Mylifemm tesekkur ederım doktorumuz soyledı sadece damla verdı deterjanına kıyafrtıne gıyımıne dıkkat et dedı edıyorumda ama hayla gecmedı tedırgınımde vucut losyonu bebek yagı felan kullanıyrduk dalının hıcbırysenı kullanma dedı smdı onu arastırıyordum hangı daha ıyıdır bılmıyorum
Mylifemm ayseealyaa damla ile olacak bisey degil bu iki gun sonra kabuklanip kanamaya basliycak daha sonrada yaralar buyuyup yariklar olusmaya iltihaplanmaya basliycak ozaman nasil onune gecicek bu aptal doktor ya damla nedir bebenin vucudunu gormedimi bu ahmak ya acilen doktoru degistir bence soz konusu cocuk yani canim anladinmi biraz üslubum sert oldu ama dogrular bunlar kusura bakma
Mylifemm Mylifemm aktara gitmeni soylesem ben bi sure bittim sabununu kullandim benimki ilerledigi icin aman aman gecirmedi ama sicrayan yerlerimi gecirdi suan sadece cene altindan koprucuk kemigine kadar olan bolgede var onunda onune gecemiyorum malesef
ayseealyaa Mylifemm ya ınsallah gecer yarın egzama kremı felan alacagım gercekden damlayla oöucka ıs degıl cnku gecmedı umarım kötü olmaz 🙄
Mylifemm ayseealyaa birde aloavera bulabilirsen onu kes icindeki jeli sur ilk surunce biraz fazla kasindirir ama sonra durulur soguk dus aldirmaya calis surekli bacim cok cektim ben inan seni anlayabiliyorum
Mylifemm Banu43 hmm dogrudur fakat bulasici degil yedigimiz ictigimiz seylerle alakasi besin alejisine bagli bi durum malesef