cinartos0 dediğim gibi her doktor bir olmayabilir ben kan testi verdim herşeyine baktı bir portakal çıktı ama geçmedi yani çıkmasa bile olmayacak anlamına gelmiyor snra deri testi verdim orda hiç bişey çıkmadı doktor olmayacak anlamına gelmez dedi ama diyete devm demişti ek olarak sigara ortamı çarşaf deterjan kullandığı sabunlar bile alerji yapabilir yani aklına ne gelirse toz alerjisi bile o yüzden emziriyorsanız sizin de diyet yapmanız gerek şuan zaten ek gıda sürecinde üç gün kuralı ile ilerliyorsunuzdur orda da beli eder kendini bişey dokunuyor cnku bebeginize bnm bebegimde hep göğüs üstü kasirdi kanardi can sıkıcı bir durum ve uyku problemi bile olur bn o kremleri yazayım en kotu rahatlarir gün içinde devamlı sürebilirsiniz . Çok kotu olursa ben kortizon krem surerdim o da çok iyi gelirdi onu da alerji doktoru vermişti onu da yazayım isterseniz on gün kullanabilirsiniz uzun süre pek tavsiye edilmiyor ama bn uc gün kulanirdim geçerdi snra tkrr başlardı 🙄
Duş jeli olarak bunu kulaniyorum vücuduna LA ROCHE-POSAY LIPIKAR SYNDET AP+
Duştan snra da bunu sürerim nemlendirici duş yapmasan bile uygulayabilirsin gün içinde LA ROCHE-POSAY LIPIKAR BAUME AP+m Kortizonlu krem de ADVANTAN krem ince tabaka halinde sürüyorum hem kasinmasini hem kızarıklığıni hafifletir