Dmomy Senem_sygl01 ateş düşürücü fitil ver kasıklarını diz arkalarını değicek şekilde soğuk suyla yıka sakın kurulana açıkta kalsın 30 dk hemen düşer canım .Hemşireyim kızıma hep öyle yapıyorum hemen düşüyo bazen şurup yardım etmiyo
Bahtszbedevi Senem_sygl01 Diş ateşi genelde ani yükselme ve düşüş gösterir. Paranox s fitil verebilirsiniz doktorunuza danışarak. 15 dk içinde etki ediyor
Dmomy Senem_sygl01 eğer ateşi varsa bezle yatsın düşene kdr , ateşi düştüyse geri çıkma ihtimali var atletle yatsın kontrol et sürekli ,üstünü örtme.Evin çok soğuk değilse tabiki
Gulceninannesi25 Senem_sygl01 doktorunuza sorun ama dört saat ara ile dönüşümlü şurup verebilirsiniz şurubu rağmen düşmezse eğer ki fitil uygulayabilirsiniz biz böyle yapıyoruz doktorumuz söyledi kızım şuan hasta öyle yaptık calpol dolven düşürmeyince
Fatoscum Senem_sygl01 üzerini giydirmeyin zıbınla kalsın,calpolu 4-5 saat aralıklarla verin.Damaklarına jel sürebilirsiniz(calgel kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam)
Oanne Tavsiyelere ek olarak evinizin sıcaklığı iyiyse havalandırmayı ihmal etmeyin o da ateşi düşürüyor
seizetheday Senem_sygl01 ılık bez uygula ateşin çok olduğu bölgelere ve ince giydir canım bizde de aynısı oldu 4 saate bir dönüşümlü ateş düşürücü verdim ve böyle ılık uygulama yaptım umarım kolay geçer bizim 3 gün sürdü hepsi patlayana kadar