Zeynepadem Kızlar acil bebek göbek bağı düştükten sonra cam şişede sprey varmış onun adını bilen varmı ?
Bebekaslan Zeynepadem ne içinmiş göbek bağı düşünce biraz içi kanlandı diye doktora götürdüğümğzde yaktılar
Melinda101019 Zeynepadem Kanaması yoksa korkma birşey bağlama sarmada atleti ört üstüne birde beze dikkat et üstüne gelmesin onun dışında 1-2 güne kuruyor 1 gün bekle yıka kendisine gelsin kuzun baktın olası durum var doktora yada sağlık ocağına görüş git göster canım
Zeynepadem Bebekaslan kanlanınca o sprey kurutup temizliyo ben daha önce kullandım adını bulup tekrar yeğenime almam lazım da bilen varmı diye soruyorum
Bebekaslan Caca böyle kirbite benzer bişeyle göbek deliğine sokuyorsun 10 a kadar sayıp sonra sıvı çıkıyor kuruluyırsyn 3 gün yaptın mı tamam o kan gidiyor benim bebeğimde öyle yaptılar acıtan bişey değil genelde yapılıyor herhalde
Bebekaslan Zeynepadem o oluyor normal bizde ilk etapta bilmeyip gazlı bezle falan yaptık hiç gerek yokmus kontrole gittiğimizde doktor verdi o şeyden 3 gün yaptık bir kez kurudu sonra kan falan olmadı
Melinda101019 Zeynepadem Doktora bildirmen lazım K vitamini iğnesi yapıyorlar diye biliyorum bence ihmal etme kanamayı