Ysmnnnn4689 Hanımlar göbeğim almış başını gidiyo yoldan geçenler hamilemisin diyo napabilirim nasıl eritebilirim yardımcı olurmusunuz
laviniia Ysmnnnn4689 bol bol set halinde mekik çekip ekmeği makarnayı pilavı bir süre hayatınızdan tamamen olmasa bile çoğu oranda çıkarın hayatınızdan
adendr Ysmnnnn4689 bendede büyük bir göbek kalmıştı doğumdan sonra sezeryan yerimin ağrısı geçene kadar karnımı sardım sonrasındada korse kullanmadım dar şeyler giyindim karnımı sarıcak şekilde epey topladı çok hafif bir şişkinlik var o da spor yapmaya başlayınca geçer diye düşünüyorum
Zrfbrn laviniia ben çıkarmama rağmen gitmiyor sözde normal doğumda hemen giderdi evet gitti ama ardından dahada şişti 5 aylık göbek gibi berbat görünümlü kaldı doğuma kadarda tek çatlak olmayan göbek birden inince çatlak içinde oldu
Ysmnnnn4689 laviniia yapicam bundan sonra. Boyum uzun olduğundan dolayı pek siritmiyor kilom ama göbeğim çok var
laviniia Zrfbrn seni çok iyi anlıyorum, benimde gitmek bilmeyen bi göbeğim var henüz bebeğim 1 aylık olduğu için spora başlayamadım. Umutsuzluğa kapılma iradeyle gidecek elbet biiznillah
Ysmnnnn4689 Zrfbrn benim çatlakların gittiamagobegim kaldı korse kullansam acaba siklasirmi. Bilen varmi
Zrfbrn laviniia benimkide 3.5 aylık inşallah giderse bu yaz eski kıyafetlerimi giyerim en cok pantolonlarimi özledim ama bacaklarım bile okadar kalinlasmiski pantolon yukarı çıkmıyor bunların tek sebebi hareketsizlik
Zrfbrn Ysmnnnn4689 bilmiyorum ki doktor 40idan sonra kullan dedi salak gibi hiç kullanmadim daha yeni doğum yaptığım gibi kullansaydim bence göbek giderdi koca yağ torbası kaldı resmen
Ysmnnnn4689 Zrfbrn ay bende kullanmadım sadece korse atlet kullandım ama işe yaramadı 6 7 aylık hamile gibi duruyom