pamuksekerinannesii Kızlar 10 günlük kızım meme mama gidiyoruz emiyor emdikten sonra doymuyor farkındayım üstüne 60 cc mama veriyorum ama hala doymuyor gibi sürekli aranıyor siz nasıl beslenme yapıyorsunuz
Hamidevahap pamuksekerinannesii kac dk emxırıyosunz cnm yutkunma sesleri var mı uyumadan aktıf emiyor mu doymama sebebi bunlar oluyo genelde ve goguslerın doluyor mu
pamuksekerinannesii Hamidevahap göğüslerim dolu tazyikli geliyo sürekli taşıyor yutkunma var bogazında kalıyor hatta cogu kez ama yetmiyor sanırım diger kızımdada öyleydi 16 ay emzirdim fakat hiç faydası olmuyodu ne kilo alıyor ne doyuyordu bu kızım mamayıda içiyo memeyide alıyor ama doyurmuyor gibi
Hamidevahap pamuksekerinannesii anladım cnm yagsız demekki ıste tazyik ön sut fazla sulu sut yani onu koyu beyaz olana kadar sag cnm yaglı kısma gelene kadar bebek yoruluyor kalorisiz kısmı alıyoe
pamuksekerinannesii Hamidevahap insanlar sütüm yok diye üzülür benim ise sütüm var ama doyurucu değil :( diger kızımdada aynı sorun vardı sağıyorumda ama nafile sanırım mama ile devam edicem :(