Serra1907 Merhaba anneler kızımın süt alerjisi var 2 aydır diyet yapıyorum hiç kaçamak yok şüphelendiğim besinleride çıkardım hayatımdan ama hala gürültülü kakası geçmedi başına gelen varmı ?
hunilimomy Serra1907 çapraz reaksiyona dikkat edin yumurta tavuk gibi mesela ondan kaynaklı da diyette kaçamak olabiliyor
hunilimomy Serra1907 kuruyemis ve tahini takip edin bizim hem süt alerjimiz hemde kuruyemis vardi süt alerjimiz gecti hala devam ediyor kuruyemis
Serra1907 hunilimomy doktorumuz kuruyemiş domates salça aramolı yeşillik süt ürünleri dana Eti tavuk yumurta hepsini kesti ama hala kakası düzelmedi gazı azalmadı sizin ne kadar sürede geçti 🙏
hunilimomy Serra1907 20 günlükken öğrendik süt alerjisini yani daha doğrusu şüphelendik 3.ayda deri testi yaptırdık hem süt hem kuruyemis çıktı diyet yapiyordum zaten dört buçuk aylıkken süt alerjimiz geçti ama kuruyemis hala devam ediyor
hunilimomy Serra1907 inşallah alerjik bebek anneleri için hep dua ederim sirf ikinci cocukta alerjik olma ihtimali var diye korkudan ilerde düşünemiyorum
Serra1907 hunilimomy arkadaşımın ilk çocuğu alerjikti şimdi iki ay sonra 2. Bebeği olucak sizinle paylaşırım durumu benimde en büyük korkum 🙏