minikoglusdoga Burcuhira benim de kesinlikle yan yatmıyordu, bir anda kendiliğinden yan yatmaya başladı. Sağ sol iki tarafa da kendi dönerek yatmaya başladı ve 15-20 günde düzeldi kafası :)
minikoglusdoga Burcuhira beşinci ay içindeydi sanırım kendiliğinden yan dönmeye başladığında. Şimdi hiç sırt üstü yatmıyor
Mrve-Mom Burcuhira uyuduktan sonra sola sağa değiştirin bizim şuan 5 aylık hep uyuduktan sonra değiştirdik sağa sola doğru. Bebeklerin baş şekilleri 1 yaşa kadar devam eder.
Burcuhira minikoglusdoga eski haline döndün mü yani gördükçe çok üzülüyorum ama engel de olamıyorum ki
minikoglusdoga Burcuhira baya düzeldi... eskiden baktıkça çok üzülüyordum, şimdi farketmiyorum bile...
Burcuhira minikoglusdoga o zaman ben kendim sağ sol yapayım ay ne kadar zor ya of yatma şeklini bile biz yapıyoruz 🤦♀️ Düzelir inşallah
Burcuhira Tweety kullandım hala onunla yatıyor ki ama sağ sola dönmüyor direk dümdüz uyuyor öylr rahat ediyor herhalde
Bebekaslan Burcuhira benimkide sadece sağa sola yattığında biraz sivri bir on gün gündüzleri düz yatıracağım