Mavijeli Kızlar genel ev alışveriş yani aylık alışverişinizi nerden yapıyorsunuz ben bimden yapıyorum ama metro marketi merak ediyorum orası nasıl?
midekoruyucu Mavijeli ben aylık hiç yapmıyorum 😁 neyim bittiyse birer ikişer alıyorum. Genellikle bimden alıyorum. Eğer ağır bişey alacaksam cepteşok veya migros sanal market kullanıyorum 😂 hafifleri kendim alıyorum 🙈
yagmurkokusu_ Mavijeli şoktan alıyorum kapıma kadar geliyor aynı zahmeti çekip birde eşya taşımayla uğraşmıyorum. Küçük bebeğim var. Ufak tefek eksikleri de işte hangisi önümüze gelirse belli bir yerden almıyorum bim şok a101 pekdemir yüksektepe getir Migros kapıda hepsinden alıyorum ki senin gönlü kalmasın dkfkfkfjdk
arden22 Doğum yapana kadar her ay metrodan alışveriş yapardık bebeğim büyüsün tekrar oradan yapacağım..toplu alışverişlerinizde daha uygun oluyor bence veçeşit çeşit marka..👍😊
Daammlaaa Bende aylık yapmıyorum alışveriş ne lazımsa trendyoldan çevredeki marketlerden topluyorum 😂😂 bi tık pahalıya geliyor ama uğraşmamaya değer bence 😂 sadece meyve sebzeyi görerek alıyorum
Jadewinder Mavijeli uygun bilmem ama evden çok çıkamadığım için migros sanal market kullanıyorum. Çıkabilirsem de yemek kartımı kullanabildiğim için çağrı markete gidiyorum.
oglumubeklerken Mavijeli biz öyle aylık yapmayız alışveriş kayinvalidem cumartesileri alışveriş yapar genelde pazara gitmişken market alışverişini de halleder. Bizde eşimle ilçeye gittikçe birseye ihtiyaç varsa girer alırız çocuğun birşeyi bittiyse falan. Bim a101 Migros kullanıyoruz genelde 🙂
Mertveannesi2211 Mavijeli şok ve a101 karşımda bebekten kendim de pek çıkamıyorum biriktirmeden neye ihtiyaç varsa eşim işten gelince alıyor 🙂
Deletedmom_875 Aylık yapmıyorum ihtiyaç durumuna göre alıyorum. Bim a101 migros hepsini kullanırım. Mesela pirinç bulgur gibi bakliyatlarda bimden alirim. Çamaşır ilaclarini a101 veya migros. Abur cuburlari a101den alirim gibi gibi
Havvaaaysuna Migros Sanal Market bebekten sonra büyük kolaylık fiyatlarda a101 bime göre çok fark etmiyor bence