Myleftside larapinar bende bindim annem de beni ve kardeşimi motor üzerinde büyüttü babamın motoru vardı yan oturur kucağına alırdı ama ben normal şekilde oturup içe dönük kucağıma aliyorum kanguru da bu durum için gerçekten elverişli
marinelife larapinar sadece binenler demişsiniz ama ben ne eşimi korumasız bindiririm ne kendim binerim hamileyken doktorum düşmediğin sürece sorun yok demesine rağmen binmedim çünkü ne olacağı belli olmaz. Arabada bile araba koltuğu için o kadar adac testi falan araştırıyoruz bence çok riskli…
larapinar Myleftside bizde araba alamayacağımız için motora yöneldik ama kararsız kaldım hiç binenede denk gelmediğim için yolda falan , siz motorda büyüdüm diyince bi rahatlama geldi🫠
Melike37 larapinar bizim arabamız yok motorumuz var sadece 2 aylikti kanguru ya koyup yazın heryeri gezerdim motorla korkmayın bende motorla büyümüşüm oğlum da öyle heryere motorla gidiyoruz
Myleftside larapinar valla öyle oldu annem iki teker üstünde üç çocuk büyüttü içiniz rahat olsun usutmeyin sıkı sıkı sarılın yeter♥️
larapinar Melike37 süpermiş yaa yazlık yerde mi yaşıyorsunuz istanbuldaysa daha da süper istanbuldayız çünkü biz
_Asilin_Annesi_ Tam da motor almayı düşünüyor eşim nasıl denk geldi postunuz😁 Arabamiz vardi ama sanayiden çıkmayan şahin iyice illallah geldi. Ya biraz eklemeye çalışıp biseyler bakicaz yada motor. Bıktım sanayiden eş yolu gozlemeye
Yesodiyorlar Daha dün hastaneye gidip geldik 2 aylığız 😂 slinge taktım bindim zaten motorum var hamileliğimde 6-7 Ayıma kadar bindim bebişim 6-7 aylık olsun kanguruya takıp devam 😂