Motluanne12 Kilzar Diyarbakır ve ya yakınlarında olan enneler varmı dış cektirdiniz mi hiç hamileyken veya cektirdiyseniz hangi hastanede cektirdiniz yada burda başka anne varmı hamile olupta diş çektiren lütfen yardımcı olun
9mart Motluanne12 maalesef canım bi haftası var onun ondan sonra çektiremezsin sanırım 3 aylık dan sonra çekmiyolar bende çok çektim dişten çekmediler hamileyken hep parol içtim
MiraySu55 Motluanne12 diş yaptırdım ama çekilmedi dogumdan sonra çekim olur büyük ihtimalle izin verilmez. İlk önce kendi kadın dogumcuna danıscaksın canım hatta imzalı kağıt istiyorlar dr dan disci dr benim dolgum kırılmıstı onu yapmak için öyle yaptırmıstı bana
elmaliturtam Motluanne12 Diyarbakır’da değil ama istanbul da çektirdim doktorun izni ile çekiliyor 6.5aylık falan hamile idim yanlış hatırlamıyor isem
momybaby Motluanne12 doktor izin verince mudahale ederler. hamilelere uygn uyusturuyolar. dis hastanesine gidin derim vakit kaybetmeden. ayrica lugol iyot alin pamukla disinize sürün hatta agzinizi lugol iyotlu suyla calkalayin
elmaliturtam elmaliturtam hatta şimdi o gün verilen reçeteye baktım 7.5 aylıkmış. O diş ağrısı çok kötü allahım kimseye vermesin. Zaten ona uygun dozda uyuşturucu yapıyorlar merak etmeyin yakınınızda ki bir diş hastanesi var ise gidin
Yasemin23 Motluanne12 Kaç aylık hamilesiniz ben 5.5 aylık hamileyken diş çektirdim 6 aydan sonra çekmiyorlar erken doğum olmasın diye diş hastanesine git canım
Aylinin_annesi Motluanne12 evet ben anesteziyle Diş dolgusu yapdırdım 17 haftalık hamileydim Agrıdan aglıyordum
Aylinin_annesi Motluanne12 bende çok korkmuşdum evet ben yapdırdım 4aylık falan hamileydim bi iyne yapdılar damagıma uyuşdu ve dolqu yapdılar ve uyuşuk 4,5 saat surdu hiç bir problem olmadı sizi çok anlıyorum çunki bende böyle post açmışdım happymomda