Geceperisi Sfybsfyb bizimde bugün 3. Günümüz bugün kontrole gittik herşey yolunda gayet iyi dedi doktorumuz. Bizimde dediğiniz gibi hem şiş hem kızarık bir değişik yani klipsi yöntemiyle sünnet olduk biz doktorumuz 10 güne yakın bardak kullan daha iyi olur dedi
Ozlembahoz123 Ben evde yaptım hiç bilmiyorum dikişi ama ilaçları hic aksatmayin 3yada 4 güne toparlanır inşallah 3.hafta önce yaptık
Sfybsfyb Ozlembahoz123 bizimde lazer dedi ama dikişleri var eriyen dikiş canım 4 5 dikiş duruyor ama onlarda yavaş yavaş gidiyor ilaç sürerken mızmızlanıyor altını nasıl bezlediniz ben en büyük numara bez aldım
Lalalac Bişm de bugün 4. Gün. Ve bugün kontrole çağırdı. Sizi çağırmadı mı ? Şişlik normalmiş. Ve bazı yerler kabuk bağlayacakmış. Biraz değişik duruyor. Sanırım sizinki de normal. Görmeden emin olunmaz ama kontrole gidin aklınıza takılıyorsa
Sfybsfyb Lalalac gideceğim ama 1 hfta sonra sizinki nasıl bizimki kırmızılı ve şiş hala ayrıca pipisinin yan tarafı biraz pullu gibi değişik oldu bakamıyorum içimde dayanmıyor foto atabilirmisiniz siz bana
Sfybsfyb Geceperisi bizim lazer kesim oldu pipisinde hiç bişey yok sadece bez kullanıyoruz calpol birde pomad kullanıyorum pipisinin yanları beyaz pul gibi bişey varmı sizde Geceperisi