busraelif19 Arkadaşlar bu dengesizliğin sebep olduğu belirtiler ile süt ve süt ürünleri alerji belirtileri hemen hemen aynı.Bilgisi ya da bu konuda tecrübesi olan var mi?
Mlhmthn Bunu bende cok merak ediyorum.bebegimin kakasi kopuklu ve mukuslu.hic bir zaman kaka da kan gormedim.mukus disinda da alerji suphemiz yok
Babybaby45 Mlhmthn benimde böyle bebegm 1.5 aylık ve dedgnz gbi mukuslu sıvı kaka yapıyor süt alerjisi dedi doktorm perhiz yapıyorm ne yiyiecgmi şaşrdm 😏
DorukHilal Sadece anne sütü alan bebeklerde mukus görünüyor benim bildiğim topak topak ceviz büyüklüğü kadar olursa mukus bi doktora danışmak gerekiyor sizin yediklerinizdende bebeğin kakası değişkenlik gösterebilir
Babybaby45 Mlhmthn evet mukus azaldı ve ishali gözle görürlr derecede azaldı daha kıvamlı yapmaya başladı innalmz sıvı yapıyordu ve sayısı coktu 4-5 kere fln 😏
zmaanda Bızım de kakamız mukuslu,sulu ve çok sesli şekilde. Bir kaç gündür de yeşil şeyler var içerisinde az az.Alında kuruluk ve dokulme var saçlarda da konak tarzı dokulneler.