Tosbaninannesi MAK_080922_ Bizde Alanya’da yaşıyoruz 🤝🏼 bizim için gayet güzel tek sıkıntı her şeyin çok çok abartılı şekilde pahalı olması
Tugbaumayy Sagbdhaaa merhaba ya böyle diyince cok üzülüyorum bizde mugla istedik çok mu pahalı neler pahalı kira ne kadar tek maaş mısınız sizde
gamzes-26 Kırıkkaledeyiz bir ilçesinde köy gibi güzel sessiz sakin ama hiç bir yapabilecek bişey yok merkez 45 dkka kadar uzakta gidip gelmek zor oluyor biraz arkadaş edindim onlar da olmasa hiç çekilmez
Aysun_01 MAK_080922_ Ankaradayız bizde güzel fakat çok yoğun kalabalığı var bir yerden bir yere gitmek eziyet resmen
Sagbdhaaa Tugbaumayy evet canım tek maaşız biz Bodrum yalıkavaktayız burası çok pahalı Muğla merkezi bilmiyorum yani kiralar 15.000 tl den başlıyor şuan oturulabilecek evler diğerleri zaten ya tıkıl dökük yada 1+0 burada sadece kira değil pazarlar kafeler herşey pahalı maalesef
gecekusu_- Tugbaumayy Muğlalıyım aklınız varsa merkeze gelmeyin kuzum en ucuz kira 20 bin öyle diyim gerisini siz hesaplayın geçen arkadaşım 2+1 eski Muğla tipi ev buldu ona bile 19 bin istediler araya tanıdıkları soktuk 18 bine indi ki emlakçı+kapora+kira yani merkez ve Marmaris tarafları pahalı
Tugbaumayy Sagbdhaaa hadi ya valla muglayı çok isteyerek yazdık ama çıkmasın diye dua etcem sanırım ev hem pahalı hemde yok olması sıkıntı