Sareberfin 9ay17 gunluk kızımın kulagını deldirmek istiyorum yakın zamanda deldiren varmı nasıl deliniyor acıyormu korkuyormu deliyorlarmı ben 6aylıktan beri deldirmek istiyorum ama cesaret edemedim hemde delmediler buyusun az diye
Sevoinci Sareberfin hiç korkmayın iki sn de olup bitiyor ☺️ Benim annemler kırkım çıkmadan deldirmişler 😂
Sareberfin Sevoinci kimisi tramva kalır o delerken cıkan sesten irkilir birşey olur dedi korkumdan cocuk 10 aylık olacak deldiremedim 😂
birpapatyaannesi- Bende kiziminkini deldirdim saniyelik olup bitiyor ağlaması bile 1 dk sürmedi iltihap alma vs. olmadi çok şükür
Sareberfin birpapatyaannesi- nasıl deliyorlar eskiden tabanca gibi birşey vardı onunla delerlerdi oda ses cıkarırdı hala aynımı
birpapatyaannesi- Sareberfin eczaneler deliyor bilginiz olsun krem sürüp tabancayla yine deliyorlar ama öyle çocuğu korkutacak gibi değil şarkı falan söyleyerek bir şekilde dikkati dagilirsa hiç anlamıyor çocuklar
Eymeneylul0 1 yasında deldirdim ani bi ağlama oldu sonrasında sıkıntı yasamadık bazıları kendi isteğiyle deldirmekten yana ama benmki delinmiş olmasa ben kendim derdiremezdim😂🤭
Kbrbisi28 Eymeneylul0 ben bunu ilk burnumu deldirirken demistim 😁 ama hicbirsey hissetmemistim bi sol gozumen yaş akmisti 😁 resmen aci hissini kaybettiriyorlar uyusturup 😁
Kbrbisi28 3 3 bucuk yasinda deldiricem ben kuyumcuma hala ayni tabanca ile yaa cat diye resmen kupeyle deliyo 🤭😁 ama bakimi cok onemli o yuzden ben biraz bekletiyorum yoksa benim kiz hic durdurmaz eli surekli oralarda zaten benim kupemi hımami dahi asiliyor
Kbrbisi28 Eymeneylul0 ben kulak degildedudagimi deldirmeyi dusunuyorum ama cesaretim sifir ne kadar istesemde 😁🤭
Kbrbisi28 Eymeneylul0 ya aslinda soylenenleri uyguladiginizda bir gunde dahi rahatliyor agri sizi zaten omuyor tek onemli olan cocuklardada bu dahil temizligi ve bakimi bir sure buna dikkat etmek gerekiyor iltihaplanma olmamasi icin cunku hassas yerler oldugu icin iltihap olusma olasiligi yuksek oluyor dikkat edilmezse bende bu yuzden cesaret edip kizimin kulagini deldiremedim sonra kuyumcuma sordum ne zaman getiriyim diye oda 3 3 bucuk yasta getir biraz daha rahat olur dedi
Sareberfin Kbrbisi28 ama ozaman eli kulagında olur ceker yasa yatamaz acır tam hareketli iagları ozaman daha cok anlamazmı
Kbrbisi28 Sareberfin o yuzden zaten erken yasta onerilmiyor ya cok kucukken yapilacak cok fazla el kol hareketleri ile kendini rahatsiz etmediginde yada akli ermeye baladiginda ablamin kizi 4 bucuk yaşinda hala deldirmedi mesela ama diger ablam 1 yasinda deldirmisti bende 3 bucuk da filan dusunuyorum cok fazla cunku kulak ve saclari ile oynuyor