Beyzaelifsevde Herkese selam, 15 aylık bebeğim sabahları 6.30′da uyanıyor hatta bazen 6.00′da … Günde iki uyku yapıyorduk artık direnmeye başladı ama sabah 6.00′da kalkınca tek uyku çok zor oluyor sarhoş gibi geziyor evde. sizin düzeniniz nedir
Zlm Beyzaelifsevde zamanla duzeliyo tek uykuya ilk geçtiği zaman öyle oluyo bazen iki bazen tek yapiyo zamanla teke alisiyo
Merihh Beyzaelifsevde merhaba bizim de öyleydi ama bazı direndiği günlerde tek uyku yaptırdım akşam da erkenden yattı ama ertesi sabah ne hikmetse daha geç uyandı 😁😁 böyle böyle uyanma saatimiz ileri çekildi. 16 aylık şu an benim kızım sabah genelde 7.30-8 bazen 8.30-9 da oluyor kalkışı genelde 1 gibi uyur bazen bir saat bazen 2 saate yakın uyur. Akşam da 8-8.30 arası uyuyor duruma göre bazen 7.30 gibi de uyuduğu oluyor
Beyzaelifsevde Zlm aa öyle mi ben de stres oluyordum bir gün tek bir gün iki uyku yapiyo bu ne böyle diye ay hadi bakalım inşallah 🤲🏼
Beyzaelifsevde Merihh bizim.hep değişiyor, akşam 8 30 da uyusanbile ertesi gün 6 30 7 lerde kalkıyor ,🥲