bluem bir sey sormak istiyorum kuyumcularda ki bu alis satis fiyati neye gore değişiyor 22 ayar bir kelepce alirken 80 bozdururken 72bn dediler bu normal mi ya
Mircet bluem satarken işçilik ekleniyor bozdururken düşüyor.Çünkü siz sattığınızda çöpe gitmiş oluyor bir nevi.
Nazendehanim bluem yazılan yorumlara ek kelepcelerde işçilik fazla oluyor bunu. İçin daha çok değer kaybediyor
bluem 14 ayar 28 gram bilezgie 23bn fiyat verdi alirken 35bn civari tutuyr bu kadar fark nasil olabiliyor iscilik dusuyormus ee alirkende iscilik ekliyrsun
Meryemgundogdu Ayar düştükçe içindeki altın oranı düşük oluyor genelde 24 ayar has altınlar değer kaybetmez. Zaten 22 ayar alırken 24e göre de ucuz olur
bluem Meryemgundogdu benim dediklerim kelepce bilezik fiyatlari ama has altinda deger dusmezde bunlarda iscilik ucreti ekliyr satarken dusuyr
Meryemgundogdu bluem yani ben de 22 ayar bozdurunca hemen hemen 6 7 bin tl düşmüştü işçilik ve ayardan dolayı ama siz yinede birkaç yerden fiyat alın daha uyguna bozan bulursunuz belki yine çok oynamaz tabi
Meryemgundogdu bluem has altın zaten asla düşmüyor evet ama işçilikli olanları lendi inisiyatifleriyle ve ayar düşüklüğüyle düşünebiliyorlar
bluem Mircet 🤦🏻♀️ sanirjm kuyumcu yerine elden baskasina saticam cope gitcene baskasi alsin yazik gunah arada ki paraya ya
bluem defmommy 14 ay 28 kusur kelepce ve 22 ayar 60 kusur gram kelepce bozdurcam birde tek taş 3.5 gram
bluem defmommy urunler banka kasasinda hangi idlesiniz siz kesin aliciysanz kasadan cikartip gorsel atarm