Pnrinciymn 7 ay 22 günlüğüz hala emekleme vesaire yok yüzüstü yatırdığımız an basıyor çığlığı yüzüstü durmaktan hep nefret etti hep teşvik etmeye çalışsam da hiç durmak istemedi bu yüzden yüzüstü dönmekten vazgeçti dönmüyor 🤷🏻♀️ Ne yapmam lazım şaşırdım üzülüyorum
Gamtunlina Pnrinciymn bende cokk denedim emeklemesi için yapmadım şey kalmadı ama yokk 1 yaşında artık emeklemedi şimdi de yürümesini bekliyoruz 🤭
fa_sena_y Pnrinciymn aynıyız kızım da 7 buçuk aylık çok erken döndü 4.aya girmeden yüzüstü döndü ama hala geri dönemiyor çünkü kafayı gömüp ağlıyor. daha hiç elleriyle göğsünü kaldırma çabası bile yok. dirseklerinin üstünde kalıyor. bende sevdiremedim. yürüteçle koca evi fır fır geziyor. akranları tutunup ayağa dikiliyor emekliyor insan görünce üzülüyor benimki niye yapmıyor diye. çok şükür desteksiz güzel oturdu daha 7.aya girmeden en azından ordan belli bir sıkıntı olmadığı. geçen bir doktor denk geldi desteksiz oturtabiliyorsa sorun yok diyor emekleme için genelde 10.ay beklenirmiş. yada hiç emeklemeden de yürüyebiliyorlar.
DarkSwan Pnrinciymn Benim bebeğim 10 ay 10 günlükken emeklemişti. Bence biraz daha bekleyin. Şimdi 11 aylık evi turluyor. Bende üzülüyordum zamanı kendisi belirliyormuş.☺️
Pnrinciymn Gamtunlina Bizimki de öyle olucak galiba emeklemeden yürüyüşe geçiçek galiba çünkü tutunca adım atıyor gidiyor 😂
Pnrinciymn a-bukemm Zorlamak değil aslında yani onun ayındaki bebişler aktif hareket ediyor mesela yüz üstü dönüyor sonra tekrar sırt üstü falan bunu bekliyorum aslında illa da emeklesin değil de ama yüz üstünden nefret ettiği için yapmıyor bi ara çabalıyordu sonra bıraktı bidaha 🤷🏻♀️
Surgun-51 BiZimde aynı , 7 ay 14 günlük. Asla yüzüstü yattığı zaman durmuyor. Aslında belki biraz çabalasa olacak bişeyler ama 🤦🏻♀️ emekleme işi nasıl olacak bekleyip göreceğiz 🥰
Pnrinciymn fa_sena_y Bizimki yüzüstü de dönmedi yani 1 2 kere sayılıdır 5 aylık falan yaptı ama şuan hiç yok bende görünce diyorum acaba sıkıntı mı var diye ama bi sorun da yok şükür desteksiz oturuyor zaten ama bilemiyorum yani biraz zor geliyor galiba hazıra alıştı yüzüstü yatırınca basıyor çığlığı kaldırıyoruz mecbur 🤷🏻♀️😀
Pnrinciymn Zeynolu Yanlız değilmişim anlaşılan bizim bebişler emeklemeden direk sonuca odaklı galiba direk yürümeyi tercih edicekler 🤷🏻♀️😀