gulay34 Hanımlar kizim 3 ay 25 günlük mama ve meme şekilde gidiyoruz 90 cc veriyorum mama kutusundan 2 aylik bebek bu cc içiyormuş sizler nasil veriyorsunuz,
Sgnnn gulay34 her bebeğin gelişimi ihtiyacı farklıdır kimi iştahlı kimi iştahsız. Siz brbeğinizin ihtiyacı doğrultusunda ilerleyin. Aç olduğunu belli eder
Adenveannesi gulay34 evet biraz az bende o dönemde 90lık veriyordum doktorum en az 120 olmalı dedi şimdi 5.aya giricez yine az verdiğimi en az 150-180 vermem gerektiğini söyledi.
MiraySu55 gulay34 benim gittiğim dr lar cc önermedi cocuk doyarsa içmez zaten gözlemle öyle yap cc ni dedi 1 yasındayız 210 ya bitiriyor ya bitirmiyor benimki mesela gerçektende doydugunda bibetonu hep itti
Eslem_eymen Hem mama hem meme nası veriyorsunuz biz şuan sadece meme veriyorum ama bazen çok ağlıyor göğüsüm boş oluyor nası yapabilirim biberona alışır memeyi bırakır diye korkuyorum
Yeniibianne Eslem_eymen Lansinoh biberon kullanıyorum ben bebeğime yeni doğan yavaş akışlı başlıklı olanı ve memnunum bebeğim de hem emiyor hem mama veriyorum
Emine_elis Eslem_eymen kuzum bnde sütüm az olduğunu doymadığını hissettiğmde yani ya sabaha karşı yada akşam veriyorum ztn doymasa çok ağlıyor normal meme emince de vermyrm pek yani zorda kalınca veriyorum alışmaz öyle