Mine1111 Kızlar 3 haftadır geçmiyor doktor ciğerleri temiz dedi gündüz ara sıra öksürüyor ama geceleri artık çok yoruldum sürekli öksürüp uyanıyor bitkisel birşeyler denemek istiyorum bal zencefil denedim işe yaramadı başka deneyip işe yaradı dediğiniz kürler var mı lütfen yardım edin 3 haftadır 2 saat anca uyuyorum geceleri 😔😔
Ysmndmrl Mine1111 geni akıntısı olabilir yatınca öksürüyorsa benim kuzumda alerjiden dolayı vardı doktoru bitkisel şurup verdi prospan 2-3 günde kesildi öksürük şükürler olsun
Birgubilikannesi55 Mine1111 eczanede grintuss şurup vardı öksürük şurubu birde aspinatura oda çok iyi hemen geçiriyor ama 1 yas üzeri için sanırım bebeğin küçükse cortair yada ventolin hava verebilirsin
Mevayla Mine1111 öksürüğü geçmediğinde zaditen adında damla vermişti doktorumuz iki günde kesilmişti gece yatmadan veriyordum uyku da yapıyormuş çünkü şimdi ara sıra öksürdüğümde de veriyorum anında kesiyo öksürüğü. Doktorunuza danışın isterseniz🌺
a-bukemm Mine1111 bak bebişim 2 tatlı kaşığı balın içinde 2 diş sarımsak rendelemve 5 / 6 damla limon sık. Bunu bir gün üçinfe azar azar ye ve öksürük geçene kadar her gün taze yap. Allah’ın izniyle geçecek. Vaz geçilmez tarifim . Bebeğin de emiyorsa bol bol emzir oohh misss
Ssssraa Geçmiş olsun, bir kaşık kadar tereyağ eritp ılıdıktan sonra bir kaşık kadar pekmez koyup karıştırıp yedirin. Çok kısa sürede kesecektir. Her gece yatmadan verin, gece devam ederse gece de verebilirsiniz ama uzun süre rahat götürüyor
Birgubilikannesi55 Ysmndmrl evet prospan da çok iyi ama o çok oksurtuyor uyutmadan 1 saat önce verilmesi gerek
Ysmndmrl -serdar1987 bir iki güne düzelir merak etmeyin ben 1 hafta verdim tekrarlamasın die sonrasında bıraktım bitkisel olduğu için içimde rahat etti
Sudenehir Mine1111 aktardan günlük sakız al Onu bi tatlı kasık kısık atesde duman cıkmaya başlayınca uzun pamuklar var satılıyor ondan kes sırtına bagrına göre sonra ısıt orda sıcacık olsun koy sırt bagrına gececektır deneyınn
Emiraras-smom Mine1111 canım iyi bir aktardan kaliteli okaliptüs yağı bağrına sür öksürük başladığında bi kaç damla boyun kısımlarına yayarak hemen kesiyor ben oğlumda kullanıyorum ciğerleri sökülecek gibi oluyordu yakınımın tavsiyesi ile kullandım epey faydasını gördüm