Ayferde Çok sakindi önceden şimdi naya asabi oldu sürekli ağlıyo istediğini yapmayınca sinirleniyor sizinkide böylemi
MinikPandam_ Ayferde sinirlenince elinde ne varsa fırlatıyor, çığlık atıyor, yerinde durmuyor, her şeyden çabucak sıkılıyor, sandalyesine oturtup mutfakta 2 dk iş göremiyorum 😄
eminefff Aaa bu bizim oğlan yaa , önceden gerçekten çok sakindi şimdi deli dana olmuş sürekli kucak sürekli laf istiyor ilgi istiyor
Ayferde eminefff 😭😭 bide vuruyo babasının yüzünü tırmıklamış işe gittiğinde millet noldu demiş😅 nezaman düzelir acaba
TunaGoktug Ayferde bizimki de aynı adamın boynunda kocaman tırnak izi var . Bir de saçlarımı tutup kendine doğru çekerek ağzına götürmeye çalışıyor kulaklarımı saçlarımı boynumu hep yoldu 2 haftadır böyle ben de diyorum küçüçük çocuk sinir hastası gibi davranıyor herkes aynıymış
Amine03 Biz 7aylik olduk hala öyleyiz bı yata üzerini kapatmak için dört beş kere kucağıma alıp susturup koyuyorum tekrar yine aynı susmuyo sürekli kucak istiyo kucakta ağzı sussa tamam oda yok gecicek inşallah