Kapsulbebek Kızlar elimde sleepy bio natural 3 ve 4 numara cırtlı bebek bezi var. Almak isteyen olursa İstanbul içi elden de teslim alabilir.
Kapsulbebek 224 adet 3 numara (450 tl) 192 adet 4 numara var. (450 tl) tamamını almak isterseniz konuşuruz fiyatı yine.
Kapsulbebek merkursavascisi_06 merhabalar. Ben doktor bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine almıştım ama benim bebeğime iyi gelmedi. Malum her bebeğin cildi aynı değil… Stok yapınca da elimde kalanları kullanan birine uyguna vereyim dedim.
Kapsulbebek Herzamanask13 merhabalar. En son düz 400 derim açıkçası. Şu an 192 adet 560 tlye geliyor marketlerde görmüşsünüzdür sürekli kullanıyorsanız.
merkursavascisi_06 Kapsulbebek anladım teşekkürler izah ettiğiniz için:) ben de en başından beri bionatural kullanıyorum da bu sıralar naturali denemeye karar verdim
Kapsulbebek merkursavascisi_06 çok memnun kalanlar var ama bize ne yazıkki pişik yaptı ki sık değiştirdiğim halde çözemedim bu konuyu… Şimdi molfix pure & soft kullanıyoruz ve bayaa başarılı bizim için.