Beraninannesii Bebeğim 11 aylık artık park yatagina sığmıyor.(70X110) dönmek istiyor donemiyor hep kenarlara çarpıyor sinirlenip ağlıyor 🥲 Odası var ama biz ileride kullanır diye normal karyola aldık oraya bariyer yaptırmayı düşünüyorum düşmesin diye. Sizce odasına geçirmek mantıklı mı olur. Eşim hala bebek o bizimle yatsın aramıza alalım diyor ben olmaz diyorum ayırması zor olur diyorum . Siz ne zaman ayırdınız odasını. (Artık geceleri uyanmiyor gece beslenmesinide bıraktı)
Feyzosumunannesi Beraninannesii kızım pazar günü 1 yaşına giriyor dediğiniz gibi park yatak da dönerken eli filan çarpıp uyanıyor bende bugün yer yatağı yaptım bakalım gece uyanacak mi diye ama odasını ayırmam henüz daha çok küçük bu benim kendi fikrim açıkçası ben 2 yaşına kadar ayırma taraftarı değilim çünkü
[silindi] Beraninannesii iki kuzenime sordum birinin üç birinin dört yaşında çocuğu var. Hala yanlarında yatıyorlarmış. Bunu duyunca gözüm korktu. 8 aylık kızım İçin hazırlıklara başladım. Telsiz aldım odasını ayırma niyetiyle. Bence 11 aylık da fazlasıyla yeterli bir süre. Ne kadar geç ayırırsak o kadar zor olacak gibi görünüyor
Gokturk_ Beraninannesii park beşik ölçümüz aynı sorun da aynı oğlum çok döner yanlara çarpınca sinirlenip ağlıyor.Bulunduğum bölge sıcak olmaya başladı mecbur salona onun yatağını da kendi yatağımızı da getirdik duvar kenarından o yatıyor yanında biz .Daha iyi oldu en azından geniş yatıyor ama sizin gece beslenmesi yoksa şahsen ben ayırırdım .Tayinciyiz iki ay sonra gidicez mesela ayırmayı düşünüyorum direk .Bende bazalı yatak alıp koruma yaptırmak istiyorum ama yatağını geniş özel yaptırıcam .Bence ayırın .
Birgocmenkustuo Beraninannesii 6.ayindan itibaren sadece kendi odasında uyudu. Onun öncesinde de anne yani yatakta uyudu, bazı özel nedenlerden dolayı da odasını ancak 6. Ayda ayırabildik, yoksa dogumdan önce odası hazırdı ve 1.ayindan sonra kendi odasında uyumaya devam edecekti.
Beraninannesii Feyzosumunannesi Yer yatağı yapamam ben evim giriş kat zemin çok soğuk karıncalarımiz var tek tük 🥲 Odası yatak odamın yanında hemen bilemiyorum 3 yaş çok geliyor bana yeğenim 4 yaşında geçen yıl oda yaptılar ayrilamiyor anne babadan hala yanlarına gidip yatıyor zorlanirsak diye düşünmüyor değilim başka ne yaparım fikrimde yok. 🥲
Beraninannesii [silindi] Ya normalde gece uyanmiyorda onun için de benim içinde çok iyi olur uyku kalitemizde artar. Eşime kalsa aramızda yatıracak hiç yatirmadim alismasin diye bu saatten sonra ona alistiricak birde🤦🏻♀️
Beraninannesii Gokturk_ Yatağı geniş sayılır hiç olmadı karyolanin altında kardeş karyolada var onada yatak alırız diyorum bariyer takarız diyorum . Annem felanda küçücük bebeği ana kokusundan mi ayirican diyor ee iyide bu çocuk zaten benim koynumda uyumuyor ki 🙄🤦🏻♀️
Feyzosumunannesi Beraninannesii yaa O zaman sıkıntı. Biz mersinde yaşıyoruz burada hava çok sıcak resmen yaz geldi . O yüzden bugün yer yatağı deneyeceğim tabi yine uyanmalar aynı olursa gece yatağına koyacağım tekrardan. 4 yaş da baya geç olmuş 2 yaşında denemelere başlamak lazım diye düşünüyorum bakalım kısmet 🌸
[silindi] Beraninannesii ay bi de ona alışmasın. Gece beslenmesi zaten 6 slıkyen sonra kesilmeliymiş ben d keseledim henüz aöa odayı ayırınca ona da niyetliyim
Beraninannesii Feyzosumunannesi Kocaelideyim bugün burası 10 dereceydi 🥶. Bende en geç 1 buçuk yaşında başlarım diyordum ama daha erken ayiricam galiba.
Gokturk_ Beraninannesii ya yok öyle birşey 😂ne kadar geç olursa o kadar zor oluyormuş onu öğrendim yani .Bence siz ayırmayı deneyin birşey kaybetmezsiniz baktınız iyi gidiyor devam 😂
Haffuse Ben kizimin odasini 7 aylikken ayirdim😅 Nekadar gec olursa ayirmaniz, okadar adapte oomasi zor olur… Bence sen istiyorsan, artik ayirabilirsin🤗
Beraninannesii Haffuse Ben istiyroum vallahi çocuğun rahatı için . Aglasada sesini duyabilirim hemen yan odada biz odasını 4 aylıkken aldık güya 6 aylıkken bende ayiracaktim 🤦🏻♀️🥲
Beraninannesii Gokturk_ Haklısınız erkenden ayırmak şuan en mantıklısı . Hazırda odasında varken ayırmak mantıklı 🥲
barlassmoom Beraninannesii bebeğime oda yapmak için taşındım ama hala yanımdan ayıramıyorum 😂 niye böyle oldu bilmiyorum ama deprem korkusu biraz tedirgin ediyor ve kendini bilip bilinçli hareket edene kadar yanımdan ayırmak istemiyorum geceleri
Olurolur Beraninannesii ya korkutmak istemiyorum niyetimi yanlış anlamayın ama deprem gerçeğini de unutmayın olur mu 🙏🏻Benim kızım 2 yaşına girdi bende istiyordum ama yapmayacağım odasıda uzak aklım hala yatışmadı.
Girlpower Beraninannesii ben de kızımla yatmayı çok seviyordum odasını ayırmıştım ayrı da yatmaya başlamıştık ama sonradan gece uyandığında gidip gelmek zoruma gitmişti tekrar yanıma almıştım fakat 2 yaşından sonra kendi yatağında yatmak istedi asla benim yatağımda yatmıyor şu an illa kendi yatağı olacak😂 akşam yatırıyorum sabah 7.30-8 gibi anne gel uyandım diye bağırıyor ay büyüdü galiba 😂