Erdeminannesi46 Merhaba arkadaslar bebeğim 4 ay 1 haftalik ek gıdaya başlamak istiyorum sadece mama alıyor. Sizce daha erken mi yada ne verebilirim ufaktan yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar ⚘⚘
_The_ANA_ Erdeminannesi46 Bana göre erken. 5.5 aylıkken tadımlara başladık Barsakları mideleri çok hassas Ne kadar büyürlerse o kadar iyi ek gıda için
Hasretkmrc1 Erdeminannesi46 bende sadece mamaya besliyorum 4 ay 3 gunluguz en son çocuk doktoru 4 aylik olduğunda ek gıdaya baslayabiliriz demişti duruma göre dahada gitmedim mama artık yeterli gelmiyor bence bebeğe öyle hissediyorum
Mercosey Erdeminannesi46 desteksiz oturtabiliyor kafasını tam tutabiliyor olması lazım ek gıdaya başlamak için. Bence erken. 1 bardak mama/anne sütünün yapacağı kiloyu gelişimi 3 bardak ek gıda yapar dedi doktorumuz ama bebeğe 3 bardak yediremezsin yedirirsen de kabız olur dedi. O yüzden öncelik anne sütü/mamadadır
Tubidii En azından bir ay daha bekleseniz daha iyi olur sanırım. Benim oğlum doğduğundan beri meme+ mama doktora danıştığımızda en erken beş buçuk aylıkken başla dedi. Biz daha yeni başladık tadımlara
Tubidii Tabii sadece mama alıp gelişimi normal ise bekleyin ama gelişim geri ise biraz daha bekleseniz daha iyi olur