birkucukatahan melisaninannesi Özel A Life Hospital da çocuk doktoru Mustafa Çağlar Yörgüç var muane ücreti 90 tl tavsiye ederim mükemmel ilgileniyo 🌸
Mrve-Mom Bende ankarada çocuk doktoru arayışındayım. Ama hiç kimse doktor önerisine bakmıyor. Herkes boş muhabbet peşinde :(
Oznrctn Mrve-Mom bizde keçiörendeyiz medisis Zeynep hocaya gidiyoruz çok memnunum msj atınca hemen döner çok ilgilenir Serdar hocada çok iyi genel olarak hastane çok güzel
Mrve-Mom Janss ben keçiörende yaşıyorum ama doktor ve hastane iyi olduktan sonra ankaranın heryerine giderim mesafenin önemi yok yeterki doktor iyi olsun.
emirhanecozlem Mrve-Mom canım tıp fakültesine gidebilirsin oranın doktorları çok iyi bnde bebeğimi oraya götürüyorum
Janss Mrve-Mom Gata’ya sağlam bebek polikliniğine götürebilirsiniz aylık kontroller için . Özel muayenehane Yaşar Hüseyin Onganlar hoca var . Çok severim , öneririm .
Mrve-Mom emirhanecozlem belli bir doktor varmı ben özele gitmek istiyorum doktorun numarası olsun istiyorum.
emirhanecozlem Mrve-Mom yok canım ne söylesem yalan olur sadece kadın Doğum üzerine var bitane başka da yok
Mrve-Mom Janss gata'yı biliyorum çok ama çok kalabalık. Diğer bahsettiğiniz hocaya bakacağım çok tşk ederim.
Janss Mrve-Mom Hayır değil . Sağlam bebek polikliniği için randevu alıp gidiliyor ve özel muayene gibi . Çocuk hastalıkları kısmında değil bahsettiğim yer ayrı tarafta . 😌