Betul1 MiraBelis22 25 aylıkken deldirdim ilk iki hafta zor geçti elletmedi kulagına elbise giyerken vs takıldı çekiştirdi ağlayıp durdu banyoda teki düştü birini başka diğeri başka takıyor asla değiştirmeme izin vermiyor 🤦🏼♀️
Redeva Peki diş nedeniyle veya enfeksiyon nedeniyle kulak ağrısı olduğunda küpeyi çekiştirip yara yapmıyor mu bebişler?
Prenses_annesi22 MiraBelis22 1.5 yasında deldırdım eczanede baya zordu kafasını ellernı tutarak deldıler smdi 2.5 yasında sukur skntımız yok ckmadı hıc zaten degısmek ıstyorm ama bıraz daha durması lazm 😁🙈
Haffuse fa_sena_y aynen oyle benim kizimda da cok uzun bi sure kaldi… Yaklasik 3 ay🤗 Ve size cok dogru bilgiler vermis🥰
icidisibiranne 1 yaşına girecek kızım hala deldirmedim uzun bir süre deldirmeyi de düşünmüyorum. Büyüdüğünde kendisi ne zaman isterse o zaman deldireceğim🌸
N_argizz MiraBelis22 8 aylikken deldirdim ertesi gune cok iyiydi sanirim cok cani yanmadi cok fazla aglamadi cunku
nazli-06 Gamtunlina bende kuyumcuda deldırdım ama spgutuxu sprey sıktı o da pek işe yaramadı bence yıne de agladı.