Kızlar 3 ay 9 günlük bir oğlum var 14 Nisan gecesi sabaha kadar çişini yapmayınca hemen urologa götürdüm ve sünnet derisinde darlık var dedi kültür istedi sonuçlar çıkınca idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğini öğrendik antibiyotik ile atlattık oğlum çişini yaparken çığlık çığlığa ağlıyordu. Neyse sünnet olduk 7. Güne kadar herşey normal çiş yapma olayında sıkıntı yok derken 7. Gün yine aynı şikayetler başladı . Tekrar kültür verdik ve temiz çıktı neyse doktor hicbirseye baglayamadi ultrasonda böbrekler iyi durumda çıkıyor . Yalnız 20 Mart’ta ultrason cektirmistim sol böbrek 2.5 mm çıkmıştı yeni cektirdigim ultrasonda 3 çıktı . Doktorlar 5 in altındaki değerler önemsiz diyor ama çocuğum hala az çiş yapıyor ve eskisi kadar olmasada ağlıyor . Üstelik bir doktorla kalmadım ayrı ayrı çocuk doktorlarına ve urologa gittim . Çocuk cerrahi gördü ama hiçbirisi birşey diyemiyor. Büyüsün bakalım büyüdükçe düzene girer diyorlar . Çocuk cerrahi da sıvı kaybı var dedi falan . Pazartesi başka urologdan randevu aldım bakalım. Çocuk nefrolojiye gidecektim ama çocuk cerrahi sevk yapmadı ne yapacağım bilmiyorum direk nefrolojiye randevuda vermiyorlar kızlar fikriniz olmasa bile yazın post üste ciksin ya