Banu43 Arkadaslar ne versem kusuyor bu hafta 2 kez gittik hastaneye serumda takildi 1 bucuk yasinda oglum bu haftanin icinde zayifladi ne mama ne süt iciyor aglayacagim simdi
bebiskoooo Banu43 sakin olun ishal varsa sıvı kaybediyor ondan kusuyor olabilir normal yani düzelecektir sonuçta belirli bir fonksiyon insan vücudu en geç 10 gün içinde düzelir bol sıvı tükettirmeye çalışın
Ggercn Al bendende okadar daha demin uykusundan kusarak uyandı . Birşey yemiyor napıcam bilmiyorum yemediği için iyileşemiyorda . Sanırım mideyi çok fena üşütmüşler ishal de var ama ishal bi tık hafifledi ateş yok .
Banu43 Ggercn geçmiş olsun hic hali yok ates 38.5 gördük suan yok atesi ama ara ara oluyor oglum yemeyince bende yemeden içmeden kesildim salgin varmış rota virüs salgini
Edaklcc Ggercn Doktorumuz ishal için maflor, çinko ve bi toz yazdı her kustuğunda ve kaka yaptığında ishal şeklinde, yarım çay bardağı içirin dedi ilaçlardan sonra toparladık.. doktorunuza sorup başlayabilirsiniz
Ggercn Banu43 ay rotamı en korktuğum şey . Rota nasıl seyrediyor acaba ateş olur onda bence yüksek . Ama ateş olmadı bizde . Kana baktımı doktor sizin ? Hangi ilaçları yazdı
Edaklcc Bizde geçirdik 1 hafta ishal kusma, ishali için maflor toz şeklinde az bi suyla karıştırıp içirin ishali geçene kadar, geçmiş olsun
Banu43 Ggercn Ggercn kana baktı bol su icsin dedi üre degerleri yüksek çıktı flagy antibiyotik amek damla denflor toz verdiler
Edaklcc Ggercn kusma ishale antibiyotik asla önermiyor doktorum, ki bence çok çok zorda kalmadıkça kullanmayın..
Ggercn Edaklcc bende antibiyotik karşıtıyım . Şu yüzden sordum bize direk antibiyotik yazdı ben kullanmadım . Probiyotik falanda yazmış onları kullanıyorum ama neden antibiyotik yazdı anlayamadım antibiyotik hem zararlı hemde ishal yapıyor
Edaklcc Ggercn bizde acilden giriş yaptık biraz boğazı kızarmış dedi antibiyotik yazdı, sıra alıp gittim çocuk doktoruna dedim acilde saçma bi şekilde antibiyotik yazdılar ishali var kusması var, niye yazdılar bi yorum yapamayacağım kullanmayın dedi
Ggercn Banu43 aynı ilaçları yazdılar bizede . Ama antibiyotiği kullanmadım . Probiyotiği kullanıyorum , sanırım başka doktora götüreceğim kusma geçmedi çünkü
Ggercn Banu43 sağolsun sizede geçmiş olsun bugün hiç kusmadı çok şükür ama bundan önce ki 2 gün sabah akşam ne yerse kustu . En son dün gece kustu ishal hala devam ama sayısı azaltı . Ama iştah hala yok kaşık kadar kaldı suratı . Akşam kucağıma aldığımda kuş gibi geldi , ağlamaya başladım çok zayıfladı çok üzülüyorum . Sizde durumlar nasıl umarım toparlarlar 😔😔😔
Banu43 Ggercn teşekkür ederim bizde bugun iki kez kustu ilk günkine göre azaldi ishal için bugün sadece kustu ishal olmadi verdigim maflordanmi bilemedim zaten ne yese kusuyor doktorun bize yazdigi ilaclari bugün vermedim sadece maflor vardi ilk 7 aylikken aldigim onu verdim cocuk doktoruna sira aldim istahtan kesildi birde omega 3 kullanmiyoruz bakalım ne diycek Rabbim bi daha yasatmasin amin
Ggercn Banu43 maflor dediğiniz probiyotik dimi . Bizede başka bir markanınkini vermiş , hiçbirşey yemediği için zar zor verebiliyorum ayranın içine koydum bi yudum içti . Yeseler aslında atlatıcaz da iştah 0 . En zorlandığım hastalık evresi bu oldu valla im gidiyor 1 lokma ekmek atsa ağzına evde bayram oluyor bize