Rumeysa1112 Kızlar bebeğim 5 aylık çişli bez sayılarınız ne kadar acaba ? Bebeğim aşırı terliyor sadece anne sütüyle besliyorum bu ay 500 gram almış normalde 1 kilo alıyordu.
Fsn_01 Rumeysa1112 Valla bende çok merak ediyorum bu cisli bez sayısını . Benimkide 3 ay 9 günlük günde üç dört kere cisli bez alıyorum ama dolu dolu değil 2815 doğdu şuan 5700 bu doktorun dediğine göre kilo alımı gayet güzel ama neden cisli bez sayısı ve miktarı az? Sizin cisli bez dolu dolumu oluyor yoksa azmi
KubeyHatun Rumeysa1112 500 gram bence çok iyi. 300 gram zaten alt sınır 5. Ayda. Her ay 1 kilo alsa yaşına obez olarak girerdi değil mi bebekler? O yüzden gönlünüz ferah olsun.
aliaras_2022 Rumeysa1112 4.Aydan sonra, 300 gr bile alsa yeterli demiştti doktorumuz biz ilk aylar genelde 500 aldık o bile yeterli
Mamaaaaa Zamanla kilo alımı azalıyomuş sanırım benim kızımda 4 ay 14 günlük 4 çişli bez çıkıyor genelde yani ben 3 saatte bir değiştiriyorum bezini, kilo alımı iyi gibi 1 kg almıyor tabi ilk 2 ay çok aldı sadece
Rumeysa1112 KubeyHatun evet obez olur bende aynı kanıdayım lakin doktor az almış diyimce şaşırdım aslında 2700 doğdu şuan 6700 5 aylık ve 4 kilo aldı toplamda yeterli diye düşünüyordum
Rumeysa1112 Nilkusumm ay evet bizimde 3-4 oluyor az mı ki diye kendi kendime üzülüyorum öyle birde 2700 doğmuştu bebeğim şuan 6700 doktor az almış gibi dedi ama ebemde 6. Ayında doğum kilosunun. 2 katı yeterli dedi
Dondurmalikahve Rumeysa1112 Bazı doktorlar fazla fazla kg alsın istiyorlar sanırım. Ama normalde doğum kilosunun 2 katına çıkması beklenir ki iki katını çoktan geçmiş bez sayısı da normal
Rabiasal Benim bebeğim 6 aylık ama 4.ayından beri ayda 200 gr aldı sadece. Sadece anne sütü alıyor. Ne emmeyle ne de biberonla içmek istiyor 😒 ama enerjisi vs de iyi. Çişli bez sayısı 3-4 dediğiniz gibi. Şimdi ek gıdaya başladık. Bakalım bu aydan biraz daha ümitliyim